Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 13:21

Κάλεσμα από Χαϊδάρι σε μία ξεχωριστή μέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Πρόσκληση προς τους φιλάθλους τόσο του Χαϊδαρίου όσο και του Απόλλωνα Σμύρνης απηύθυνε η διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην αυριανή (26/11) αναμέτρηση, η οποία θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά και μία σειρά από βραβεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου θα τιμήσει τον Βετεράνο Χαϊδαριώτη, Γιώργο Καστανό, ενώ ο υπεύθυνος Υποδομών, Δημήτρης Διαμάντης, έχοντας παίξει και στο Χαϊδάρι αλλά και έχοντας διατελέσει αρχηγός του Απόλλωνα, θα τιμήσει τους φιλάθλους του Απόλλων Σμύρνης. Τέλος, θα τιμηθεί και ο βασικός χορηγός του Συλλόγου, MORIS Hellas.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φροντίσει ώστε παιδιά των Ακαδημιών να συνοδέψουν τους παίκτες μεσα σε κλίμα γιορτής.

Στα αγωνιστικά, επανέρχεται ο Χουάν Ματτέα στη φαρέτρα του Σιλεβίστα και παραμένουν τραυματίες οι Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Αννιτσάκης, Κατσάρας και Καλαματιανός. Οι δύο τελευταίοι, ωστόσο, επρόκειτο να δοκιμάσουν στη σημερινή (25/11) προπόνηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares