Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 23:59

Η ενημέρωση του Πανιώνιου για το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών (5/12)

Με δελτίο τύπου ο Πανιώνιος ενημέρωσε τον κόσμο του για το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών (5/12, 15:00).

Αναλυτικά:

Τον Ερμή Ζωνιανών θα υποδεχτεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την 12η αγωνιστική και την εξ αναβολής αναμέτρηση του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας την Τρίτη 05/12 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόριος Λαμπράκης».

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρξει γενική είσοδος στην τιμή των 10€ και η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας την μέρα του αγώνα απο τις 13:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Εισιτήρια θα διατίθενται για τις θύρες 1 και 2 του σταδίου Καλλιθέας καθώς στις υπόλοιπες τα διαρκείας υπερκαλύπτουν τις θέσεις!

Οι κάτοχοι διαρκείας των θυρών 2 και 4 θα τοποθετηθούν στην θύρα 1 του σταδίου της Καλλιθέας.

Όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας για τις θύρες 5 και 6 καθώς και για τα VIP θα τοποθετηθούν στην θύρα VIP του σταδίου της Καλλιθέας. Εκεί θα τοποθετηθούν και οι προσκεκλημένοι.
Οι Πάνθηρες θα εξυπηρετηθούν από την αντίστοιχη θύρα 3 του σταδίου.

Η θύρα 2 του σταδίου της Καλλιθέα θα χρησιμοποιηθεί ως μαθητική στην οποία θα προσφέρεται δωρεάν είσοδος σε όλους τους ανήλικους μαθητές καθώς και στους αθλητές του Συλλόγου μας. Παράλληλα για τους συνοδούς των μικρών μας φίλων στην συγκεκριμένη θύρα θα υπάρχει εισιτήριο στα 5€ όπως συμβαίνει σε όλους μας τους εντός έδρας αγώνες με την διαφορά ότι το εισιτήριο θα μπορούν κι αυτοί να το προμηθευτούν από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο.
Περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το γειτονικό και φιλόξενο γήπεδο της Καλλιθέας και να γίνει για μια ακόμα Κυριακή ο 12ος μας παίκτης στον δρόμο για μια ακόμα πολύτιμη νίκη!
Εμπρός ΙΣΤΟΡΙΚΕ!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares