Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 14:30

Ορεξάτος ο Πανιώνιος, διέλυσε τον Ερμή Ζωνιανών

Πέντε ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Εθνικό Πειραιά ο Πανιώνιος έδωσε μία υπέροχη παράσταση και διεύρυνε το προβάδισμά του στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική, η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκε τον Ερμή Ζωνιανών στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας (το στάδιο της Ν. Σμύρνης είναι κλειστό λόγω χειμερινής σποράς) και επιβλήθηκε με το ευρύ 7-1, ανεβαίνοντας στο +5 από τον προσεχή αντίπαλο. Οι κυανέρυθροι είχαν ενέργεια και διάθεση, πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους και έφτασαν άνετα στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα. Παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα, οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας και απομάκρυνση της μπάλας, ο Ποτουρίδης σέντραρε ιδανικά για τον Γεμιστό, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Επτά λεπτά μετά (31') ο Γλυνός σούταρε από θέση εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε πάνω από την εστία, ενώ δοκάρι είχε και ο Στούπης με εκτέλεση φάουλ στο 43'. Ένα λεπτό μετά (44') ο Πανιώνιος απέκτησε προβάδισμα ασφαλείας. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου ο Μπουρλάκης με κεφαλιά ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας νίκησε τον Δεσποτόπουλο για το 2-0.

Το δεύτερο μέρος κινήθηκε στα ίδια επίπεδα, με τους κυανέρυθρους να είναι καταιγιστικοί και να πετυχαίνουν άλλα πέντε γκολ. Στο 56' ο Μπουρλάκης με δυνατό σουτ σημείωσε το 3-0 και στο 62' ο Ιγνατίδης αξιοποίησε θαυμάσια ομαδική συνεργασία και με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Δύο λεπτά μετά (64') οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ μείωσης με κοντινό σουτ του Κοζορώνη και παρά την προσπάθεια του Ξυγκόρου να αποκρούσει πάνω στη γραμμή, όμως η συνέχεια ανήκε πάλι στον Πανιώνιο. Στο 69' ο Χριστόπουλος δέχθηκε την ασίστ από τη συνεργασία των Κουφουδάκη και Ξυγκόρου και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 5-1, ενώ στο 82' ο Γροντής πέτυχε άλλο ένα θαυμάσιο γκολ, με καλοζυγισμένο σουτ από θέση εκτός περιοχής. Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 90' ο Ιγνατίδης με κοντινό πλασέ, δεχόμενος την κάθετη πάσα από τον Γροντή.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Τσέλιος-Κωστάκης (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Καλύβας, Ποτουρίδης (66' Τσιμιδόπουλος), Στούπης, Μπουρλάκης (66' Κουφουδάκης), Πότσι (57' Φερεκίδης), Χριστόπουλος, Γ. Γεμιστός (57' Ιγνατίδης), Γλυνός (70' Γροντής)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Ζερβός (33' Σαρρής), Στ. Γεμιστός, Ξηρός (37' Πλιάτσικας), Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Ρουμπάκης, Κεφαλούκος (46' Τουρνάκης), Βιτώρος (61' Κοζορώνης), Περέιρα (46' Λίτσκας), Κουκούλης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares