Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 19:43

Ο ΑΟ Υπάτου έστησε... πάρτι στην Αγία Παρασκευή

Κυριάρχησε κατά κράτος ο ΑΟ Υπάτου στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής και έφτασε στη νίκη με το επιβλητικό 4-1 απέναντι στην τοπική ομάδα!

Το συγκρότημα του Γ. Αντωνόπουλου ήταν σαφώς ανώτερο, έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε κακή περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 15ο λεπτό, όταν σε κάθετη πάσα που επιχείρησε ο Ντρούγκας ο Κόρτσταμ έστειλε την μπάλα άθελά του στην εστία της ομάδας του για το 0-1. Στο 25' ο Αρμένης σημείωσε ένα γκολ χάρμα οφθαλμών με σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο απέναντι «Γ» της εστίας για το 0-2 και στο 45' ο Ποτουρίδης με κεφαλιά διεύρυνε το προβάδισμα των Βοιωτών πριν την ανάπαυλα (0-3). Το παιχνίδι είχε αποκτήσει, πλέον, διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη «Σάντα» να μειώνει στο 87' με σουτ του Μούζου και τον Πολυμέρη να γράφει στις καθυστερήσεις με σουτ το τελικό 1-4.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Ιωαννίδης-Λαμπροπούλου (Πειραιώς)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Αυλωνίτης (75' λ.τρ. Δημήτρουλας), Κοντοές (70' Μιχαηλίδης), Κόρτσταμ, Στυλιανόπουλος (46' Μούζος), Κατίδης, Λαμπρίδης, Καραγιάννης, Δακτυλίδης, Μπάκος (55' Κουρακλής)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Ντρούγκας, Ροκάκης, Καλλιτσουνάκης, Σταγάκης, Μπακαούκας, Μπούσης (75' Μπάρο), Αρμένης (75' Μπαό), Τιάγκο (65' Πολυμέρης), Κωνσταντίνου (65' Αλμπάνης), Ποτουρίδης (60' Κουέσι)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares