Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 19:39

Ο ΠΟΑ διέλυσε τον Ατρόμητο Πειραιά

Ο ΠΟΑ ήταν αυτός που έπρεπε απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά, τον οποίο κέρδισε με άνεση με σκορ 6-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στην 14η αγωνιστική.

Έξι διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Ατσαλένιου, που απέδειξε εμπράκτως ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τον Βοργιά να ανοίγει το σκορ στο 10′ και τον Γιακουμάκη να το κλείνει στο 89′, με τους Σφυρογιαννάκη (15′), Μέμμο (71′), Καϊμακαμούδη (76′), Λουμπάκη (81′) να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα ενδιάμεσα για την ευρύτερη νίκη του ΠΟΑ τη φετινή σεζόν.

Γρήγορος ρυθμός από τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι, με τον ΠΟΑ να απειλεί στο 2′ με μία κεφαλιά του Καϊμακαμούδη που έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 5′ ο Ατρόμητος Πειραιά “αγγιξε” το γκολ που θα του έδινε και το προβάδισμα στο Ατσαλένιο, όμως ο Καβουσάκης απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Αλεξανδράκη.

Ο ΠΟΑ ωστόσο φάνηκε πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια και με τον Βοργιά στο 10′ άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νύκταρη.

Η αποτελεσματικότητα που έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια για τον ΠΟΑ, εμφανίστηκε απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά αφού πριν συμπληρωθεί το 15ο λεπτό της αναμέτρησης το σκορ ήταν ήδη στο 2-0.

Από βαθιά εξαιρετική μπαλιά του Καϊμακαμούδη, ο Σφυρογιαννάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλασάροντας πάνω από τον Μπονατάκη έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Αρκετά ζωηρός στο επιθετικό κομμάτι ο ΠΟΑ, είχε κι άλλες ευκαιρίες να ανεβάσει περαιτέρω τον δείκτη του σκορ, όμως ο Μπονατάκης είχε “απάντηση” στα σουτ των Βοργιά και Νύκταρη.

Ιδιαίτερα ορεξάτος κι ο Γιώργος Μέμμος, δημιούργησε ουκ ολίγους κινδύνους για την άμυνα του Ατρομήτου από δεξιά, προσπαθώντας να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του, που πατούσαν περιοχή.

Στο 40ο λεπτό ο Νύκταρης έπαιξε παράλληλα για τον Ζέλιο, το σουτ του τελευταίου όμως από αριστερά κατέληξε ψηλά άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Καϊμακαμούδης διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ που υποδείχθηκε από τον α’ βοηθό του αγώνα.

Με την ίδια όρεξη και αποφασιστικότητα για να κάνει πιο ευρεία τη νίκη του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΑ, που είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μέμμο στο 53′, λόγω υπόδειξης οφσάιντ.

Αντιθέτως, στο 71′ ο Μέμμος έφυγε από απόλυτα κανονική θέση και πλασάροντας εύστοχα τον Μπονατάκη έγραψε το 3-0 για τον ΠΟΑ, με ένα γκολ που βάσει της απόδοσης του άξιζε στο ματς.

Στο 76′ ήταν η σειρά του Καϊμακαμούδη να σκοράρει, o οποίος υποδεχόμενος τη μπάλα από τον νεοεισελθόντα Μπέη, σούταρε εύστοχα από τα όρια της περιοχής για το 4-0 των “πρασίνων”.

Οι παίκτες του Κώστα Φραντζέσκου σκόραραν εκ νέου με τον Λουμπάκη για το 5-0, που αξιοποίησε την ασίστ του Μέμμου στο 81′, ενώ στο 89′ από νέα δημιουργία του Μέμμου ο Γιακουμάκης πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 6-0.

ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος (72′ Ψαρράς), Λουμπάκης, Χαρίτος, Ικεότσα (79′ Γωνιανάκης), Νύκταρης (79′ Πέριτς), Βοργιάς, Μέμμος, Σφυρογιαννάκης (72′ Μπέης), Καϊμακαμούδης (79′ Γιακουμάκης)

Ατρόμητος Πειραιά (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Γεωργίου, Μύρκος, Δουμούρας (33′ Ρηγόπουλος), Στεφανής, Αποστόλου, Χοτζάι (77′ Σιδηρόπουλος), Κοζάκης, Σπανός, Παπαστάυρος (33′ Ζορμπάς), Αλεξανδράκης (46′ Κάλυκας)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares