Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 20:46

Εύκολη νίκη του Εθνικού με το Χαϊδάρι

Έκανε το... καθήκον του απέναντι στο Χαϊδάρι ο Εθνικός, πρόσθεσε άλλο ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή του και διατήρησε την απόσταση των πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Β. Χαντέ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της στο γήπεδο του Μοσχάτου, είχε την ουσία και έφτασε δίκαια στη νίκη με το «καθαρό» 3-0.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γεωργούσης σούταρε διαγώνια από καλή θέση όμως η μπάλα πέρασε άουτ και στο 10', σε αντεπίθεση με υπεραριθμία με Αργυρίου, Ματτέα και Μουκίδη, ο τελευταίος σούταρε πάνω στον Κούμπουλλα. Μετά το πρώτο ημίωρο που ήταν ισορροπημένο, οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα στο 31' με πλασέ του Αντωνίου μετά από λάθος στην άμυνα (1-0) και τέσσερια λεπτά αργότερα (35') ο Μακρυγιάννης σέντραρε από τα αριστερά, ο Πολίτης απέτυχε να απομακρύνει, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στο δοκάρι και στα δίχτυα της εστίας για το 2-0. Το έργο των γηπεδούχων είχε γίνει πλέον πιο εύκολο, με τη διαχείριση στο δεύτερο μέρος να φαντάζει ως η βασική στόχευση. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Γεωργούσης πλάσαρε και ο Ανδριόλας απέκρουσε με υπερένταση, ενώ ακολούθως χάθηκε άλλη μία ευκαιρία, όταν ο Κυριαζής σούταρε άουτ. Στο 71' ο Σεκούμπα έπιασε το αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας για το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο Μοσχάτου.

Διαιτητές: Ζιούτος (Ηρακλείου), Νούσιας (Άρτας)-Οβάκογλου (Χανίων)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλλα, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Κατσόγιαννης, Μαλάι (62' Κυριαζής), Σεκούμπα, Πολύζος (78' Σέχου), Γεωργούσης (62' Παπαγγελής), Μακρυγιάννης (73' Βαλαβανόπουλος), Αντωνίου (73' Τσιάβος)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Καλογερόπουλος, Πολίτης (46' Αννιτσάκης), Μπέλερης, Τσιούλος, Ερρίκος (65' Τσεμπερλίδης), Μουκίδης, Γκρέμπι (84' Αρβανιτάκης), Ματτέα (50' Αποστολόπουλος), Αργυρίου.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares