Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 15:20

Πρώτη χειμερινή κίνηση στον Άρη Πετρούπολης: Ανακοίνωσε τον Τσουβαλτσίδη

Την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού, Χριστόφορου Τσουβαλτσίδη ανακοίνωσε ο Άρης Πετρούπολης.

Ο ακραίος μπακ-χαφ τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας και ανακοινώθηκε δίπλα στον τεχνικό διευθυντή, Θέμη Τζέμη.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας ενώ έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Αιολικό, ΑΟ Υπάτου, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό Γαζώρου, Κισσαμικό, Πανσερραϊκό, Κόρινθο.

Η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της αμυντικής και μεσαίας γραμμής. Γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1992 στην Αθήνα, ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΓΣ Καισαριανής. Εν συνεχεία μετακινήθηκε στον Εθνικό Αστέρα, όπου αποφασίστηκε λίγο αργότερα να συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών σε ηλικία 15 ετών για λογαριασμό του Αστέρα 2004 (θυγατρική ομάδα του Εθνικού Αστέρα).

Τον Ιούλιο του 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο για λογαριασμό της Κορίνθου όπου αγωνίστηκε σε 16 ματς πρωταθλήματος της τότε Football League πετυχαίνοντας μάλιστα και δυο γκολ (Είχε και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας). Την επόμενη σεζόν έκανε το άλμα για την Superleague 2 όπου αγωνίστηκε για μια διετία στον Εθνικό Γαζώρου μετρώντας συνολικά 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας. Την περίοδο 2015-2016 έχοντας ήδη εξοικειωθεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας μετακινήθηκε τον Κισσαμικό μετρώντας 16 συμμετοχές στην Superleague 2 και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας για λογαριασμό της Χανιώτικης ομάδας. Το καλοκαίρι της περιόδου 2016-2017 μετακινήθηκε το πρώτο εξάμηνο στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε σε 5 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου, ενώ το β' εξαμηνο έγινε μέλος του Αχαρναϊκού έχοντας 17 συμμετοχές ως προίκα. Το καλοκαίρι του 2016 έγινε κάτοικος Κερατσινίου συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Με τους κόκκινους είχε 18 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος, για να έρθει η επόμενη σεζόν όπου μετακινήθηκε στον Αιολικό διεκδικώντας στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην Superleague 2 αφού η ομάδα τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος και μέσω των αγώνων μπαράζ έχασε τον προβιβασμό σε διπλά ματς με τον Ιωνικό. Στην ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε σε 22 ματς πετυχαίνοντας και 4 γκολ. Ακολούθησαν Καλαμάτα, επιστροφή στον Αιολικό και ένας παραγωγικός χρόνος στον ΑΟ Υπάτου και την Γ' Εθνική. Την τελευταία τριετία ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Φωστήρα αγωνιζόμενος μάλιστα και ως αρχηγός της συγκεκριμένης ομάδας (50 συμμετοχές/2 γκολ). Καλωσορίζουμε τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares