Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 20:30

Επιχείρηση... σκούπα στην Ερμιονίδα: Παρελθόν πέντε παίκτες

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι αποτελούν παρελθόν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κουζής, Δημήτρης Αρσενίδης, Θαρλίς Σαρτόρι, Βησσαρίων Δρόσος, Δημήτρης Φυτόπουλος και ο γυμναστής Δημήτρης Καρκαλέτσος.

Οι παραπάνω δεν επέστρεψαν, ως όφειλαν, στις προπονήσεις της ομάδας της στις 29 Δεκεμβρίου, μετά και την ολοκλήρωση των διακοπών των Χριστουγέννων, έχοντας λάβει τον μισθό του τελευταίου ολοκληρωμένου, με αγωνιστικές υποχρεώσεις, μήνα (Νοέμβριος) και έτσι δε θα συνεχίσουν στον σύλλογό μας.

Στο ρόστερ της ομάδας μας δε ανήκει, πλέον, και ο ποδοσφαιριστής Αλεξάντερ Λαλόρ, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε. Επίσης, πριν από μερικές εβδομάδες λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Διγκόζη, καθώς ο τελευταίος δεν μπορούσε, λόγω προσωπικών λόγων, να συνεχίσει στον σύλλογό μας.

Την ίδια ώρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες της διοίκησης, σε συνεννόηση με τον προπονητικό τιμ, για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού εν όψει της συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Υπάρχει, μάλιστα, συμφωνία με συγκεκριμένους παίκτες και άμεσα ο σύλλογός μας θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτησή τους.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares