Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 20:00

Buzzer beater με Γεμιστό ο Πανιώνιος

Κινδύνεψε ακόμη και με ήττα στο Ηράκλειο ο Πανιώνιος, όμως στο τέλος κατάφερε όχι μόνο να την αποφύγει, αλλά να πάρει και τη νίκη με λυτρωτή τον Γεμιστό, επιστρέφοντας στη βάση του με ένα πολύτιμο «τρίποντο»!

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Αλμυρό χάρη σε γκολ του 29χρονου επιθετικού στο 94ο λεπτό και σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο αρκετοί πίστεψαν ότι το παιχνίδι δεν είχε περισσότερα πράγματα να δώσει! Οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο, αλλά και να διατηρήσουν τη διαφορά των πέντε βαθμών που έχουν απέναντι στον Εθνικό στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Γαζίου ήταν μετριότατο, είχε πολλές μονομαχίες και λίγες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τις περισσότερες από αυτές να καταγράφονται στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα νευρικό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες καλύτερες στιγμές για να σκοράρουν. Στο δεύτερο ο Πανιώνιος έδειξε τη διάθεση να πιέσει τον αντίπαλό του, όμως όσο περνούσε η ώρα αντί να γίνεται εκείνος πιο απειλητικός, γινόταν ο Αλμυρός! Οι Κρητικοί «έψαξαν» το γκολ της νίκης απέναντι σε μία ομάδα που σε εκείνο το σημείο φαινόταν «βραχυκυκλωμένη». Απκορύφωμα των ενεργειών τους ήταν η φάση στο 83ο λεπτό, όπου ο Πακιουφάκης βρέθηκε απέναντι στον -εξαιρετικό- Παχατούρα, πλάσαρε υπό την πίεση του Ζούλια, όμως ο γκολκίπερ του Πανιωνίου απέκρουσε σωτήρια! Στη συνέχεια της φάσης ο Πιερτζιακόμι πλάσαρε άστοχα, για να περάσει ο κίνδυνος για την άμυνα των φιλοξενούμενων! Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε... ροντέο, με τους παίκτες του Κ. Γεωργιάδη να μεταφέρουν την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα και να αναζητούν το «χρυσό» γκολ! Στο 91ο λεπτό, μάλιστα, ο Γεμιστός είδε την μπάλα να προσγειώνεται στο οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά που επιχείρησε και τρία λεπτά μετά (94') πέτυχε με αριστερό πλασέ το γκολ της νίκης, αξιοποιώντας κάθετη μπαλιά του Μπρέγκου και φεύγοντας στον κενό χώρο από κανονική θέση! Ακολούθησαν τρία λεπτά αγώνα χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και ακολούθως οι έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς των παικτών και των φίλων του Πανιωνίου για τη μεγάλη νίκη.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Βιτσεντζάτος-Γκούβας (Ανατ. Αττικής)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Κοιλιάρας, Κουτάντος, Ενγκουέμ (55' Καργιωτάκης), Πιερτζιακόμι, Ρέγιες (78' Πακιουφάκης), Τουργαΐδης (71' Χαντί), Βακράκος (78' Κέρη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Χοτζάλι, Παυλάκης, Ζούλιας, Ποτουρίδης, Ζούλιας, Μπουρλάκης, Μπρέγκου, Γεμιστός, Στούπης (62' Γροντής), Καλάγια (71' Ιγνατίδης).

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares