Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 15:04

Μοιρασιά στο Ρέθυμνο για Χαϊδάρι και Επισκοπή

Απέφυγε την ήττα και στη δεύτερη αποστολή του στο Ρέθυμνο το Χαϊδάρι, ενισχύοντας συγχρόνως τη συγκομιδή του με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Επισκοπή, που από την πλευρά της δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, λίγο πριν την ανάπαυλα, οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν. Ήταν το 45ο λεπτό όταν σε κόρνερ που εκτελέστηκε ο Ζίζηλας έκανε την κεφαλιά πάσα από το δεύτερο δοκάρι και με νέα κεφαλιά ο Μουκίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 66ο λεπτό, όταν μετά από απόκρουση του Ανδριόλα σε σουτ του Κάμερον ο Σουρνάκης σκόραρε με πλασέ για το 1-1.

Στο 89ο λεπτό το Χαϊδάρι είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όμως το σουτ του Γκρέμπι από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ.

Διαιτητές: Κουκλάκης (Χανίων), Κοκοτάκης (Λασιθίου)-Τίκας (Χανίων)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Ψαρράς, Χάιδος, Τραϊτοράκης (63' Μέτα), Μίχος, Μεργέμογλου, Κοναγκάγια (78' Λέκα), Σουρνάκης, Δημητρακούδης, Πάτας, Κεφαλάς, Σάουλ
ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Ανντιτσάκης, Ρόπας, Ζίζηλας, Μπελέρης, Τσιούλος, Ματέα (83' Τσεμπερλίδης), Μουκίδης, Ερρίκος (68' Γκρέμπι), Μπουτσικάρης (92' Πολίτης), Αργυρίου.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares