Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 21:00

Η καταπληκτική Θύελλα Ραφήνας «άλωσε» τη Ρόδο

Είναι... μαθημένη στις μεγάλες νίκες η Θύελλα Ραφήνας και κάθε χρόνο φροντίζει να πετυχαίνει μερικές τέτοιες!

Η ομάδα της Ανατ. Αττικής «άλωσε» τη Ρόδο στην πρώτη της υποχρέωση για το 2024, «τιμώρησε» την τοπική ομάδα (0-1) και ανάγκασε τον Ν. Κουρμπανά σε αρνητικό ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία των «ελαφιών». Οι «λιγνιτωρύχοι» εμφανίστηκαν αποφασιστικοί στον αγωνιστικό χώρο και με γκολ του Κοντογιάννη λίγο πριν την ανάπαυλα έφτασαν σε ένα «τρίποντο» που τους φέρνει μόνους στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και, μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί από το 12ο λεπτό. Ωστόσο, στο πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Φλώρου από τον Ξεπαπαδάκη, ο Χίσο εκτέλεσε άστοχα και το 0-0 παρέμεινε. Ο ίδιος παίκτης είχε κάποιες ακόμη προσπάθειες για να σκοράρει, με αποκορύφωμα τη φάση του 37' όπου το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μανουσάκη. Το «χρυσό» γκολ για τη Θύελλα ήρθε στο 45'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από πλευράς Ρόδου, αρχικά ο γκολκίπερ Κουμής απομάκρυνε με τις γροθιές, ο Φύτρος ακολούθησε με απομάκρυνση-βαθιά μπαλιά και ο Κοντογιάννης που ξεκίνησε πίσω από τη μεσαία γραμμή έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο, για να διανύσει μία μεγάλη απόσταση χωρίς αντίπαλο και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1!

Στο δεύτερο μέρος και για ένα εικοσάλεπτο οι νησιώτες αναζήτησαν την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εν συνεχεία, η Θύελλα «πάγωσε» τον ρυθμό, οδηγώντας το παιχνίδι προς την ολοκλήρωσή του. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή τους οι Ροδίτες είδαν την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κουμή, στο «γεμάτο» σουτ που έπιασε με το αριστερό πόδι ο Λίμα στο 81ο λεπτό.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Αρέστης (Πέλλας)-Ρούσσος (Αθηνών)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Καψάλης, Μπουρνέλης (46' Λίμα), Τσούτσης, Μπαρμπαρούσης, Ζούνης, Λάσκαρης, Ξεπαπαδάκης (67' Ζόγκας), Νικολόπουλος (78' λ.τρ. Ντούνιας), Γωνιωτάκης, Λαθύρης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος (22' λ.τρ. Σουλτανίδης), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας, Αγγέλης, Μαρτίνος, Χίσο (93' Ντολλάνι), Κοντογιάννης (93' Σαντίκου), Γκούμας (78' Σάνι).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares