Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 22:00

Σπουδαίο διπλό ο ΠΑΟ Βάρδας στο Άργος

Με παλικαρίσια εμφάνιση και πάθος που... ξεχείλιζε ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε μεγάλη νίκη στο Άργος, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του για το 2024.

Η ομάδα του Γ. Λαμπρόπουλου επικράτησε με 1-0 του Παναργειακού, που από την πλευρά του έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη τίτλου στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 61ο λεπτό ο Νιφορόπουλος με ευθύβολο σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-1). Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές για να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα, με αποκορύφωμα τη φάση του 20', όπου ο Ντε Σόουζα νικήθηκε από τον γκολκίπερ Αδ. Τσεκούρα σε πέναλτι που είχε δοθεί σε χέρι του Νιφορόπουλου. Στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι πίεσαν την αντίπαλη άμυνα για την ισοφάριση, χωρίς όμως να χάνουν τις μεγάλες ευκαιρίες. Με μαζική άμυνα αλλά και «πάγωμα» του χρόνου, ο ΠΑΟ Βάρδας διαφύλαξε τη νίκη, προσθέτοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟ Βάρδας εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Γουρέλη. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως υπήρξε επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε στον Θεοφάνη, στη φάση που ακολούθως δόθηκε το πέναλτι στον Παναργειακό, κάνουν λόγο για πέναλτι που δεν υποδείχθηκε στην ομάδα τους σε χέρι αμυνομένου μετά από σέντρα του Νιφορόπουλου στο 57', ενώ επισημαίνουν πως ο Αθηναίος ρέφερι κράτησε 14 (!) λεπτά καθυστερήσεων χωρίς να δικαιολογείται τέτοιος πρόσθετος χρόνος.

Διαιτητές: Γουρέλης, Μπακογιάννης-Βλατάκης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Γάσπαρης, Χριστόπουλος (70' Βασιλειάδης), Ντε Σόουζα, Τσάνι (66' Μούγιος), Καρυπίδης (70' Σακελλαρόπουλος), Ελευθεριάδης (25' λ.τρ. Τσιράκης).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Αδ. Τσεκούρας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος (85' Κόκας), Κούστα, Μικελάτος, Κ. Τσεκούρας (72' Λιόσης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (83' Σπανός), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares