Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 17:15

«Κόλλησε» στο Καπαρέλλι ο Εθνικός

Απώλεια δύο βαθμών υπέστη ο Εθνικός Πειραιά στην υποχρέωσή του για τη 19η αγωνιστική και είδε την απόσταση από την κορυφή στον 4ο όμιλο να αυξάνεται στους επτά βαθμούς.

Το σύνολο του Β. Χαντέ φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Καπαρελλίου από τον ΑΟ Υπάτου, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) σε έναν «βαρύ» αγωνιστικό χώρο και κάτω από συνεχή βροχόπτωση.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής, με τους γηπεδούχους να υπερτερούν στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στο δεύτερο, χάνοντας και τις πιο κλασικές ευκαιρίες για το γκολ της νίκης.

Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή μέσα σε περιοχή οι άνθρωποι του ΑΟ Υπάτου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Βαλμάς από αμυνόμενο στο 20ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γκίνο εκτέλεσε φάουλ και ο Παπουτσογιαννόπουλος έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα να περάσει μόλις άουτ. Στο 40ο λεπτό ο Μπακαούκας σούταρε προς την εστία και ο Κούμπουλα απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για το γκολ της νίκης, έχοντας μερικές σημαντικές ευκαιρίες για να το πετύχουν. Στο 48ο λεπτό ο Σκεντεράι σούταρε και ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Χατζηγιαννάκη, ενώ στο 55' ο Αντωνίου είδε την μπάλα να φεύγει... χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε. Στο 70' ο Γεωργούσης σούταρε πάνω από την εστία, ενώ στο 73' ο Εθνικός έχασε τεράστια, διπλή ευκαιρία για το γκολ, όταν αρχικά ο Σεκούμπα και ακολούθως ο Ντινιωτάκης νικήθηκαν από τον γκολκίπερ του ΑΟ Υπάτου στις προσπάθειές τους να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα! Στο 85' οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ της νίκης, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το κοντινό πλασέ του Κυριαζή.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Βαμβακάς-Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκίνο, Γλυνός, Αλμπάνης, Μπούσης, Ποτουρίδης, Μπακαούκας, Βαλμάς, Σταγάκης, Ρότσα (92' Πολυμέρης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής (60' Θεοδώρου), Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Κατσογιάννης (80' Σέχου), Σκεντεράι (60' Κυριαζής), Ντινιωτάκης, Πολύζος (46' Μαλάι), Γεωργούσης, Μακρυγιάννης (46' Σεκούμπα), Αντωνίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares