Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 17:00

Διπλό με επιβλητική εμφάνιση ο Άρης Πετρούπολης στον Ταύρο!

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη Πετρούπολης που επικράτησε με σχετική ευκολία στον Ταύρο με 0-2 του Φωστήρα και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Εθνικού στο Καπαρέλη μειώνοντας τη διαφορά από την 2η θέση.

Το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση, και παρότι είχε απέναντι του ένα σύνολο που καίγονταν για τους βαθμούς δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του.

Μόλις στο 3' το φάουλ του Τσιλιγκίρη πέρασε άουτ, ενώ στο 9' το σουτ του Μουκίδη πέρασε άουτ για τον Φωστήρα.

Στο 15' ο Άρης Πετρούπολης 'πάγωσε' το Σπύρος Γιαλαμπίδης αφού άνοιξε το σκορ.

Ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μενάι με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το γκολ αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους ερυθροκίτρινους που είχαν καλή στιγμή στο 17'. Ο Βλαχομήτρος έκλεψε από το Στεφάνοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Κρητικό που τροφοδότησε τον Σκεντεράι, ωστόσο, οι παίκτες του Άρη δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικός του πλεονέκτημα αφού ο Κατσάρας έκλεψε τη μπάλα. Στο 27' ο Άρης είχε νεά καλή στιγμή. Ο Τσιλιγκίρης έπαιξε γρήγορα στον Τσερκώνη που έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όμως ο Μενάι δεν έκανε όπως θα ήθελε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 43' στην τελευταία μεγάλη φάση του α' μέρους ο Άρης είχε δοκάρι. Ο Γκότοβος βρήκε τον Κρητικό που... έσπασε με το κεφάλι στον Βλαχομήτρο και εξαπέλυσε έναν κεραυνό στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Καραγκιολίδη. Στο β μέρος ο Άρης και παλι ήταν καλύτερος έχοντας καλή στιγμή στο 52' όταν ο Κορώνης έκλεψε από τον Κατσάρα όμως δεν έκανε καλή πάσα και ο Συριόπουλος έκλεψε. Στο 65' ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έβαλε τις βάσεις για τη νίκη αφού ο Κορώνης με κάθετη πάσα βρήκε τον Βλαχομήτρο ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Καραγκιολίδη με τον διαιτητή, Σαφούρη (ΣΔ Σερρών) να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον πορτιέρο του Φονέα. Ο Τσιλιγκίρης ανέλαβε την εκτέλεσε και δεν αστόχησε κάνοντας το 0-2. Στο 71' ο Νέρες έβγαλε φάτσα με τον τέρμα τον Κουτσούμπα όμως ο τελευταίος είδε το πλασέ του να σταματάει στον Σικαλιά χάνοντας την ευκαιρία για το 1-2. Πέντα λεπτά αργότερα το σουτ του Νέρες πέρασε άουτ, ενώ στο 81' ο Φωστήρας έχασε την πιο σημαντική ευκαιρία για να μπει στο ματς. Ο Μηλιώτης από αριστερά έδωσε πάσα πάρε-βαλε στον Κατσάρα ο οποίος από τα δυο μέτρα αστόχησε. Στην τελευταία φάση του αγώνα το φάουλ του Τσιλιγκίρη πέρασε άουτ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Καραγκιολίδης, Τολιος, Συριόπουλος, Κατσάρας (87' Ζαχόπουλος), Μηλιώτης, Στεφανοβιτς, Γαιτανης (87' Νικολάου), Γαγγος, Δώδας (46' λ.τρ. Κουτσούμπας), Κόκας (66' Νέρες), Μουκίδης (66' Τσιμπόκας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (90+1 Θεοδωρακόπουλος), Τσερκώνης, Καρδάμης, Γκόβοτος, Μενάι (46' Κορώνης), Τσίτσαρης, Σκεντεράι (87' Παπανικόλας), Τσιλιγκίρης, Κρητικός Στ., Βλαχομήτρος (87 Μουστάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares