Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 19:07

Τρίποντο σωτηρίας για τον Ελλοπιακό

Όσοι είχαν αρχίσει να συμπεριλαμβάνουν τον Ελλοπιακό στις ομάδες που θα υποχωρήσουν στη μάχη της σωτηρίας, πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσουν!

Οι Βοιωτοί πρόσθεσαν άλλο ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή τους με την επικράτησή τους με 3-0 απέναντι στην Επισκοπή και, πλέον, βρίσκονται μόλις στο -3 από τις θέσεις της σωτηρίας στον 4ο όμιλο! Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι αφενός η νίκη δεν ήρθε τόσο εύσκολα όσο μαρτυράει το σκορ, αφετέρου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αρβανίτη.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την ανούσια υπεροχή, αλλά και μία πολύ καλή στιγμή να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Βρέτο ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Ψαρρά. Στο 59ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Αρβανίτης έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Κοναγκάγια, με τον Βρέτο να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να γράφει το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά (63') δόθηκε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά για χέρι του Μπατζέλη, με τον Ριζάι τώρα να σκοράρει για το 2-0! Ήταν δύο περιπτώσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι της Επισκοπής. Στο 75' οι Κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Κοναγκάγια με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 89' ο Μάκο με σουτ στο «Γ» της εστίας διαμόρφωσε το τελικό 3-0! Να αναφερθεί, επίσης, ότι από την Επισκοπή «φώναξαν» για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κάμερον στο 80', όμως ο Αθηναίος ρέφερι είχε άλλη άποψη.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Βλατάκης-Καμπιώτης (Αθηνών)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Αχείμαστος, Χασάι, Τσέλλος, Βιέννας, Ρεσβάνης, Χατζηλάμπρος, Μάκο, Σπανός (85' Τζόρνταν), Βρέτο, Ριζάι (80' Μεγάλος)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Δημητρακούδης, Συμεωνίδης, Κεφαλάς, Πάτας, Κοναγκάγια, Μπατζέλης, Μεργέμογλου (71' Ανδριάνης), Γεωργιακάκης (46' Μπάρο), Κουκούλης (60' Μέτα), Κάμερον.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares