Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 20:08

Με «οδηγό» τον Βαλαβανόπουλο επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός Πειραιά

Έκανε το... χρέος του απέναντι στον ουραγό Ατρόμητο ο Εθνικός και επανήλθε στις νίκες για την 20η αγωνιστική.

Η ομάδα του Β. Χαντέ ήταν η κυρίαρχη στο πειραϊκό ντέρμπι και επικράτησε με 3-0, κόντρα σε έναν νεανικό αντίπαλο που έκανε την προσπάθειά του και έδειξε καλά στοιχεία τηρουμένων των αναλογιών.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Βαλαβανόπουλος, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της τελικής ευθείας στη σεζόν.

Αφού πρώτα έστειλετην μπάλα στα δίχτυα στο 2ο λεπτό με πλασέ, σε μία περίπτωση όμως όπου υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ, ο έμπειρος φορ «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 40' σκόραρε με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Κυριαζή (1-0) και δύο λεπτά μετά (42') έγραψε το 2-0 με πλασέ. Στο 65' ο Σεκούμπα είχε σουτ στο δοκάρι, για να έρθει στο 88' ξανά ο Βαλαβανόπουλος και με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο γήπεδο Μοσχάτου. Στο 90' οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Σκεντεράι, όπου απέκρουσε και ο γκολκίπερ Βάτσιος.

Διαιτητές: Σιαφαρίκας, Αλεξοπούλου-Γαλάνης (Ανατ. Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Γ. Παπαγγελής (77' Μεσούλι), Πλουμάτος (77' Παγώνης), Σκεντεράι, Τσατσαρής, Θεοδώρου, Τσιάβος (60' Σέχου), Ντινιωτάκης (60' Λαμάι), Πολύζος, Βαλαβανόπουλος, Σεκούμπα, Κυριαζής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Βάτσιος, Μαρκούσης, Ρηγόπουλος, Ατσάβες, Ρούστα, Αποστόλου, Λέλος (80' Τάσης), Μούκα (60' Σανσάρογλου), Καφτηράνης (75' Σταθακόπουλος), Ζορμπάς, Μπιλικαΐδης (80' Νιφαδόπουλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares