Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 21:03

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Άρη Πετρούπολης και βρίσκεται σταθερά στο +7

Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πανιώνιος και διατήρησε το +7 απέναντι στον Εθνικό, στην κορυφή του 4ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και μπροστά σε περίπου 3.000 φιλάθλους η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επικράτησε με 3-0 του Άρη Πετρούπολης, σε ένα ματς που έθεσε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 10ο λεπτό ο Γροντής πέρασε διαγώνια για τον Παυλάκη, εκείνος έδωσε δίπλα του στον Καλάγια και εκείνος με σουτ από κοντινή απόσταση σημείωσε το 1-0, ενώ στο 23' ο Αρναρέλλης σέντραρε για τον Ιγνατίδη, ο οποίος με κεφαλιά από πλάγια θέση έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να μειώσουν με αποκορύφωμα το αριστερό σουτ του Τσιλιγκίρη στο 79', όπου η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σκαφίδα. Στο 86' ο Γεμιστός βγήκε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας, έκανε το γύρισμα και ο Φερεκίδης με αριστερό πλασέ πέτυχε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο στάδιο της Ν. Σμύρνης.

Διαιτητές: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου), Τριαντάφυλλος-Σπηλιώτης (Κορίνθου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Παυλάκης, Καλύβας, Ζούλιας, Πότσι (60' Στούπης), Μπρέγκου, Ιγνατίδης (60' Γεμιστός), Αρναρέλλης (82' Διονέλλης), Γροντής (75' Φερεκίδης), Καλάγια (46' Μπουρλάκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσιουβαλτζίδης (58' Καρδάμης), Τσερκώνης, Ντόη, Μενάι, Γκότοβος (46' Παπανικόλας), Σκεντεράι (60' Κορώνης), Τσίτσαρης (87' Ραυτόπουλος), Κρητικός (46' Αμπάνκουα), Τσιλιγκίρης, Μουστάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares