Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 21:04

Έχασε ευκαιρία και... έδαφος ο Φωστήρας

Για τρίτη συνεχόμενη φορά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει (τουλάχιστον στον βαθμό που θα ήθελε...) την έδρα του ο Φωστήρας και, μοιραία, υποχώρησε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογική κατάταξη του 4ου ομίλου.

Για την 21η αγωνιστική η ομάδα του Κ. Ψυρρόπουλου έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον ΑΟΑΝ στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης», αδυνατώντας να μετουσιώσει την υπεροχή του στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη, οι κυανόλευκοι έκλεισαν τους χώρους και πρόσθεσαν έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή. Στο 18' ο Αποστολόπουλος με το σουτ που επιχείρησε ανάγκασε σε απόκρουση τον Καλαματιανό και λίγο αργότερα ο Τσιμπόκας αστόχησε από καλή θέση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Καλαματιανός απέκρουσε σε κόρνερ στην κοντινή κεφαλιά του Αποστολόπουλου, ενώ στο 68' ο Τσιμπόκας έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν από πολύ κοντά νικήθηκε από τον Γιαγκιόζη, που έσωσε με τα πόδια! Στο 70' η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία στο σουτ του Μουκίδη από θέση εκτός περιοχής, σε μία από τις τελευταίες καλές στιγμές που είχε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φουκαράκης.

Διαιτητές: Τσαμούρης, Νικολόπουλος-Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καλαματιανός, Τόλιος, Χατζηκυριάκος (46' λ.τρ. Μουκίδης),

Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Γάγγος (87' Κατσάρας), Στεφάνοβιτς (46' Κουτσούμπας), Δώδας (87' Ποζατζίδης), Τσιμπόκας, Μηλιώτης, Γαϊτάνης

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Τσανάι, Πιθαρούλης (46' Μαρινάκης), Καμαρά, Νοκάι (82' Τσιλεδάκης), Φουκαράκης, Αποστολόπουλος (61' Κατσικοκέρης), Σένκα, Πήλιος (61' Μαρτσάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares