Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 22:07

Άνετη νίκη ο Περαμαϊκός κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών

Ένας μεταμορφωμένος Περαμαϊκός παρουσιάστηκε σήμερα (4/2) στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών και έδειξε ότι είναι... εδώ για να διεκδικήσει μέχρι την τελευταία τις πιθανότητες παραμονής του στην Κατηγορία!

Στο γήπεδο του Περάματος και μπροστά σε αρκετό κόσμο οι πράσινοι επιβλήθηκαν με το εμφατικό 4-0, έχοντας ως κορυφαίο τον Κουφουδάκη, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και έκανε την ασίστ για ακόμη ένα!

Ο νεαρός άσος εκτέλεσε κόρνερ στο 19ο λεπτό και ο Κοντάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο δεύτερο μέρος πήρε την «σκυτάλη» και «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 57' ο 19χρονος εξτρέμ σημείωσε το 2-0 με πλασέ και στο 74' ολοκλήρωσε ιδανικά προσωπική ενέργεια από τη μεσαία γραμμή, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ με πλασέ στο 3-0! Στο 85' ο Φιλιμέγκας έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με έξοχο βολ πλανέ για το 4-0!

Διαιτητές: Κατσίνης (Ανατ. Αττικής), Λυκομήτρος (Αργολίδας)-Κυριαζής (Έβρου)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Λάππας, Βέσι, Στεφανής, Παπαθανασίου (86' Χωματιανός), Κουφουδάκης (86' Κόκας), Φιλιμέγκας (86' Καραλής), Ποσίνκοβιτς, Κοντάκος (72' Μαχμουτάι), Παπαδάκης (77' Καραγιαννίδης

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Γεμιστός, Ζερβός (69' Χνάρης), Μπαμπουλάκης, Σαρρής, Ακουίνο, Βιτώρος (39' Κεφαλούκος), Παππάς (55' Σκουτέλης), Βαταμίδης, Αργκουέλο, Λίτσκας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares