Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 22:08

Πολύτιμο «τρίποντο» για το Χαϊδάρι

Συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Αγία Παρασκευή το Χαϊδάρι, όμως στο τέλος μπόρεσε να προσθέσει άλλο ένα σπουδαίο «τρίποντο» στη συγκομιδή του.

Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα λύγισε στο «Τ. Χαραλαμπίδης» τη νεανική αντίπαλό του, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ήταν το 6ο λεπτό όταν ο Αργυρίου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Για ένα ημίωρο οι κυανέρυθροι είχαν την υπεροχή, χάνοντας ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, κάτι που δεν έγινε. Στο δεύτερο μέρος η «Σάντα» ανέβασε την απόδοσή της και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 75' ο Μούζος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης του διαιτητή Δρούζα για επιθετικό φάουλ στον Ντούνη. Ήταν μία φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από πλευράς των φιλοξενούμενων. Από την άλλη, το Χαϊδάρι είχε κάποιες στιγμές για να «κλειδώσει» τη νίκη, με το δεύτερο γκολ να μην έρχεται αλλά τη νίκη να κατακτάται!

Διαιτητές: Δρούζας (Αργολίδας), Κουρκουνασιός (Πειραιά)-Μακρής (Αργολίδας)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Ρόπας (35' λ.τρ. Αννιτσάκης), Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Ματτέα (79' Μπερνιδάκης), Μπουτσικάρης (57' Ερρίκος), Αποστολόπουλος (79' Γκρέμπι), Μουκίδης, Αργυρίου

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Αυλωνίτης, Κουρακλής, Κοντοές, Πρίφτι (46' Μιχαηλίδης), Στυλιανόπουλος (31' λ.τρ. Θεοδωρίδης), Κουτσουπιάς (46' Καστανιώτης), Μπουμπουλλίμα, Σεφέρη (74' Δημητρίου), Μούζος, Δημήτρουλας (80' Χρυσανθακόπουλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares