Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 20:54

Ο ΑΟ Υπάτου «βύθισε» τον Φωστήρα

Ο Φωστήρας ήταν η ομάδα που «καιγόταν» για τη νίκη στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης», ο ΑΟ Υπάτου ήταν εκείνος που την κατέκτησε!

Οι Βοιωτοί πέτυχαν τεράστια νίκη με 2-1 σε μία δύσκολη έδρα και, παράλληλα, «βύθισαν» τον αντίπαλό τους, που είδε τον Ερμή Ζωνιανών και τον Ελλοπιακό να τον προσπερνούν στη βαθμολογία!

Οι κιτρινόμαυροι είχαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με κύριο εκφραστή και μοιραίο τον Τσιμπόκα. Στο ίδιο διάστημα, μάλιστα, είχαν και δοκάρι σε σουτ του Πεχλιβανίδη λίγο πριν την ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 55ο λεπτό, οι Βοιωτοί «πάγωσαν» τον Ταύρο, παίρνοντας προβάδισμα με γκολ του Τιάγκο με ψηλοκρεμαστό σουτ (0-1). Στο 70' ήρθε η ψυχρολουσία για δεύτερη φορά για τους γηπεδούχους, με τον Ποτουρίδη να σκοράρει με προβολή μετά από σέντρα του Σταμάτη για το 0-2! Το μόνο που κατάφερε ο Φωστήρας, ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 με φοβερό σουτ του Γάγγου από θέση εκτός περιοχής λίγα λεπτά πριν την εκπνοή.

Διαιτητές: Πράνταλος (Αχαΐας), Λεωνίδας (Τρικάλων)-Καρράς (Αχαΐας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος, Χατζηκυριάκος (60' Δώδας), Πεχλιβανίδης, Συριόπουλος, Γάγγος, Ποζατζίδης (60' Κουτσούμπας), Γαϊτάνης (75' Λιμήτσιος), Μηλιώτης (80' Χοτζάι), Μουκίδης (80' Κατσάρας), Τσιμπόκας

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Βαλμάς, Ροκάκης (60' Σταμάτης), Σταγάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (75' Μπακαούκας), Γκίνο, Μπούσης (75' Δακτυλίδης), Γλυνός, Αλμπάνης (40' λ.τρ. Αρμένης), Τιάγκο (75' Ντρούγκας), Ποτουρίδης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares