Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 20:00

Ισόπαλοι Άρης Πετρούπολης και Χαϊδάρι

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Άρης Πετρούπολης και Χαϊδάρι σε ματς που έγινε σήμερα στο γήπεδο Αλκυών.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς έχοντας καλή στιγμή με το Βλαχομήτρο να προηγηθούν όμως όσο περνούσε ο χρόνος το Χαϊδάρι ανέβασε την απόδοση του και προηγήθηκε στο 38' με τον Βακράκο.

Στην επανάληψη ο Άρης έφτασε στην ισοφάρισε με τον Τσιλιγκίρη (πεν), προσπάθησε να γυρίσει το ματς όμως δεν τα κατάφερε.

Μόλις στο 5' ο Ματτέα έκανε το σουτ από πλάγια με τη μπαλα να φεύγει παράλληλα άουτ. Στο 11' ο Βακράκος έκανε το σουτ όμως ο Σικαλιάς είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 15' ο Βλαχομήτρος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει όταν Ζίζηλας και Ντούνης δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο άσος του Άρη ενώ σούταρε είδε τον Δάρρα να προλαβαίνει πάνω στην γραμμή, Στο 19' ο Κρητικός σούταρε όμως ο Ντούνης μπλόκαρε, ενώ λίγο αργότερα η Προβολή του Γκότοβου πέρασε άουτ μετά το φάουλ του Τσιλιγκίρη.

Στο 30' ο Βακράκος έστρωσε στον Ερρίκο που έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ, με τον Μουκίδη στο 32' να βλέπει το φάουλ που εκτέλεσε να φεύγει άουτ. Στο 38' έγινε το 0-1 όταν ο Αργυρίου με κάθετη πάσα βρήκε τον Βακράκο στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-1. Μετά το γκολ ο ΑΟ Χαϊδαρίου είχε καλή στιγμή με τον Αργυρίου να κάνει το σουτ και τον Σικαλιά να διώχνει σε κόρνερ. Στο 39' η κεφαλιά του Τσίτσαρη σταμάτησε στον Ντούνη, με τον Τσιλιγκίρη ένα λεπτό αργότερα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να σημαδεύει το δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά και απείλησε στο 47' με το σουτ του Γκότοβου που κατέληξε στον Ντούνη. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πολίτη με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Βλαχομήτρο.

Στο 58' η κεφαλιά του Τσίττσαρη μετά το κόρνερ του Τσιλιγκίρη έφυγε άουτ. Στο 73' ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σκεντεράι από τον Δάρρα, με τον Τσιλιγκίρη που ανέλαβε την εκτέλεση να ευστοχεί για το 1-1. Λίγα λεπτά μετά το 1-1 ο Άρης είχε την ευκαιρία να γυρίσει το ματς όμως ο Βλαχομήτρος είδε την ατομική του ενέργεια να μην βρίσκει στόχο.

Λίγο αργότερα το Χαϊδάρι βγήκε σε αντεπίθεση όμως η κάθετη πάσα του Ματέα δεν βρήκε αποδέκτη τον Αργυρίου.

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Ζήσιου βρήκε τις δυο ομάδες στο 1-1.

Διαιτητής Ζήσιος (ΣΔ Δωδ/σου)με βοηθούς τους Οβάκογλου (Χανιων) και Πηδάκη (Δωδ/σου)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, (62' Αμπάνκουα), Τσερκώνης (62' Κορώνης), Γκότοβος, Παπανικόλας (18' λ.τρ. Μενάι), Ντόη (84 Φαρμάκης), Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης (84' Καρδάμης), Σκεντεράι, Βλαχομήτρος, Κρητικός Στ.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ντούνης, Πολίτης, Ζίζηλας, Αννιτσάκης, Ματέα (85' Γκρέμπι), Μουκίδης, Δάρρας, Ερρίκος (75' Αποστολόπουλος), Αργυρίου, Βακράκος (59' Ρόπας), Τσιούλος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares