Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 21:00

Άβολη ισοπαλία για ΑΟΑΝ κόντρα στον ΠΟ Ατσαλένιου

Ήθελε τους τρεις βαθμούς ο ΑΟΑΝ, αγωνιζόμενος στην έδρα του και έχοντας υποστεί αφαίρεση έξι βαθμών από τη συγκομιδή του, ωστόσο στο τέλος του κρητικού ντέρμπι με τον ΠΟ Ατσαλένιου περιορίστηκε στον βαθμό που προσφέρει η «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου έγινε ένα μέτριο παιχνίδι κάτω από δυνατό αέρα, που δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Στη μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΟΑΝ απείλησε στο 36', όταν από σέντρα του Νοκάι και κεφαλιά του Σένκα μπλόκαρε ο Καβουσάκης.

Στο 51' ο Νύκταρης εκτέλεσε φάουλ και είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 65' ο Γιαγκιόζης απέκρουσε σε πλασέ του Αργκιλέσι από κοντινή απόσταση. Στο 75' ο Τσαναι έπιασε συρτό σουτ και αφού η μπάλα «βρήκε» σε αμυντικό, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 83' η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία στο σουτ του Αποστολόπουλου και στο επόμενο λεπτό ο Καβουσάκης απέκρουσε δύσκολα στο σουτ του Σένκα από το ημικύκλιο της περιοχής.

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Μαυρεδάκης-Τίκας (Χανίων)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Μουστάκης, Δολαψάκης (68' Χριστογιάννης), Τσανάι, Καμαρά, Πλουσής (90' Τσιλεδάκης), Μαρινάκης (68' Πύλιος), Νοκάι (79' Μαρκάκης), Σένκα, Αποστολόπουλος, Κατσικοκέρης
ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος, Δαμιανάκης, Ψαράς (85' Λουμπάκης), Παχής, Κερμενίδης (74' Χατζηανδρέου), Νύκταρης, Βοργιάς (79' Μέμος), Χαρίτος, Αργκιλέσι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares