Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 20:30

Πάνω από τη «ζώνη» ο Ερμής Ζωνιανών με «διπλό» στην Αγ. Παρασκευή

Συνέχεια στη θαυμαστή πορεία των τελευταίων εβδομάδων έδωσε ο Ερμής Ζωνιανών και, πλέον, βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα του Μ. Πίτσου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, όπου επικράτησε με 1-0 της «Σάντα», που πάντως είχε καλή παρουσία και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ της νίκης για τους Ζωνιανούς το σημείωσε στο 72' ο Μπαμπουλάκης με έξοχη καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1). Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και, μάλιστα, είχαν τις στιγμές τους να προηγηθούν στο σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο σουτ του Μυτάκη στο 32'. Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής ισορρόπησε και ευτύχησε να βρει γκολ από στατική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 81' η Αγ. Παρασκευή έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Πρίφτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Κακάνης-Τσέλιος (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Δημήτρουλας, Ζάχος (82' Νικολαΐδης), Καστανιώτης, Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης (82' Στυλιανόπουλος), Μπουμπουλλίμα (60' Δημητρίου), Μυτάκης, Μούζος (52' λ.τρ. Αντωνέας), Πρίφτης, Σεφέρη

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Σαρρής, Ακουίνο, Αλεξάκης (60' Βιτώρος), Παππάς (40' Κεφαλούκος), Χνάρης (46' Τουρνάκης), Αργκουέλο, Κωστάκης, Λίτσκας (73' Σκουτέλης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares