Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 13:12

H Θύελλα Ραφήνας πλήγωσε τη Μαρκό

Το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής είχε νικητή και αυτή ήταν η Θύελλα Ραφήνας.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη επικράτησε με 1-0 της Μαρκό στο γήπεδο «Π. Σκούφος» για την 23η αγωνιστική, ανεβαίνοντας «σκαλοπάτια» στην κατάταξη. Από την άλλη, παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης η ομάδα του Ν. Μπαδήμα, που έχει «κολλήσει» στα αρνητικά αποτελέσματα και παιχνίδι το παιχνίδι... βουλιάζει!

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ που σημειώθηκε στο 57ο λεπτό, όταν ο Σάνι έγινε αποδέκτης της μπάλας, κινήθηκε από πλάγια θέση στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ σκόραρε για το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Γκούμα να το «σημαδεύει» στο 49' με σουτ και τον Ριτσοτάκη στο 60', επίσης με σουτ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες για να την πετύχουν, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές. Στο 78', μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Σάμιου να σουτάρει υπό την πίεση του Παρασκευόπουλου.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Ιωαννίδης-Πετρίδης (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγελής, Φύτρος (14' λ.τρ. Παρασκευόπουλος ), Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας, Κοντογιάννης (77' Σουλτανίδης), Μαρτίνης, Σάνι, Γκούμας (82' Κωτσάκης), Χίσο

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννιτσάνης, Σάμιος, Παυλίδης, Ριτσιοτάκης (71' Μεγαρίτης), Λαμπρόπουλος, Κιούσης, Πιέτρης (64' Φρέρης), Πίκουλας (58' Καλλέργης), Λαζαρίδης (58′ Χριστοφιλόπουλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares