Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 17:30

Ισοπαλία ανάμεσα σε Επισκοπή και Προοδευτική

Ήθελαν αμφότερες τους τρεις βαθμούς, στον αγώνα που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως η Επισκοπή με την Προοδευτική περιορίστηκαν τελικά στο ισόπαλο 1-1.

Στο γήπεδο «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την 26η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές μονομαχίες και λίγες καλές στιγμές.

Στο 21' ο Μέτα σούταρε όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Πράνταλου, ο οποίος απέκρουσε στο 34' φάουλ του ίδιου ποδοσφαιριστή, για να απομακρυνθεί ακολούθως η μπάλα. Στο 48' ο Μπάρο σούταρε για να αποκρούσει ο γκολκίπερ των «βυσσινί», για να φτάσουμε στο 50' όπου η Προοδευτική πήρε το προβάδισμα χάρη σε κεφαλιά του Λαζαρίδη μετά από σέντρα του Μανδαμαδιώτη (0-1). Η Επισκοπή κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 61', όταν ο Μπάρο εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μαγκάκη για το 1-1. Έκτοτε οι γηπεδούχοι είχαν την ανούσια υπεροχή, χωρίς όμως να απειλούν την αντίπαλη εστία.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Μπλαβάκης-Μασέλη (Ηρακλείου)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Πάτας, Κεφαλάς, Μπατζέλης (59' Τζωρτζινάκης), Μεργέμογλου (88' Τσαμπουράκης), Μέτα, Λέκα, Μπάρο, Κάμερον (73' Κουκούλης)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Πράνταλος, Μαγκάκης (63' Σταθόπουλος (75' Γαβράς)), Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου. Καράβολας (46' Δρόσης), Τσακίρης, Θεοδωρίδης (58' Ξυγκάκης), Βουργουτζής (46' Πετράκης), Ξενοπανάγος, Λαζαρίδης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares