Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 18:00

Βαθμό στον Ταύρο ο Απόλλωνας - Σε δύσκολη θέση ο Φωστήρας

Βαθμό στην έδρα του Φωστήρα πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, συνεχίζοντας τη μάχη για την παραμονή.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία -που αυτή τη στιγμή- βρίσκεται στη θέση των μπαράζ προηγήθηκε, είχε καλή παρουσία στο α' μέρος, ωστόσο, ο ;Φωστήρας ανέβηκε στην επανάληψη και αφού ισοφάρισε προσπάθησε να κάνει την ανατροπή χωρίς να τα καταφέρει, με τον υποβιβασμό πλέον για την ομάδα του Ταύρου να δείχνει αναπόφευκτος βάση και της εικόνας που παρουσιάζει στο γήπεδο καθώς βρίσκεται στο στο -8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυανόλευκοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κολορίζου.

Στο 4ο ο Μηλιώτης έκανε τη σέντρα με τον Τσιμπόκα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 12' ήρθε η απάντηση του Απόλλωνα Σμύρνης όταν ο Χαϊκάλης επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 26' ο Φωστήρας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν έκλεψε τη μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Καλούδη όμως το πλασέ του πρώτου αφού βρήκε τα πόδια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα κατέληξε κόρνερ. Στο 28' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι πάνω στον Γάγγο όμως ο διαιτητής Κολορίζος υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 34' η Ελαφρά Ταξιαρχία άνοιξε το σκορ όταν ο Παπαχρονόπουλος με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Χριστόπουλο ο οποίος αφού μπήκε μέσα στην περιοχή με ωραίο σουτ νίκησε τον Καλαματιανό για το 0-1. Στο 39' ο Καλούδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ποζατζίδη ενώ στο 45' στην τελευταία φάση του α' μέρους ο Καλαματιανός μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Παπαχρονόπουλου.

Στην επανάληψη ο Φωστήρας έγινε πιο απειλητικός και στο 47' ζήτησε πέναλτι πάνω στον Κατσάρα σε μαρκάρισμα του Παπαχρονόπουλου όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ρόδης ανέβηκε από αριστερά και αφού τροφοδοτήθηκε από τον Παπαχρόνοπουλο έκανε το σουτ όμως ο Καλαματιανός μπλόκαρε. Στο 61' ο Τσιμπόκας βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μίχου όμως ο Κολορίζος που ήταν κοντά στη φάση δεν υπέδειξε παράβαση. Στο 63' ο Τσιμπόκας έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και το γύρισμα του Νέρες κατέληξε στον Καλούδη που με το πόδι του απομάκρυνε. Στο 70' ο Γάγγος με φάουλ βρήκε τον Συριόπουλο που έπιασε την κεφαλιά όμως ο Καλούδης έδιωξε προ των επιθετικών του Φωστήρα, κερδίζοντας και το επιθετικό φάουλ. Στο 73' ο Απόλλωνας βγήκε στην κόντρα επίθεση και ο Σάλλα έκανε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Φωστήρα Καλαματιανός έδιωξε σε κόρνερ με ωραία απόκρουση. Στο 79' ο Φωστήρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μίχου από ενέργεια του Τσιμπόκα.

Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση όπου ευστόχησε για το 1-1, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο ματς. Στο 82' ο Καλούδης έδιωξε σε κόρνερ τη λόμπα του Μουκίδη, ενώ στο 84' ο Φονέας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Πατίλα όμως ο ρέφερι από τη Φθιώτιδα έδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 81 οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σάλλα με δεύτερη κίτρινη. Στο 83' ο Καλούδης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε το σουτ του Τσιμπόκα, ενώ σωστή αντίδραση είχε ο πορτιέρο του Απόλλωνα και στο 84' στην κεφαλιά του Λημίτσιου. Στην τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Γάγγου στον Παπαχρονόπουλο, όμως ο Κολορίζος έδειξε παίζεται, με το βίντεο να δείχνει ότι η παράβαση -εφόσον έχει γίνει- συνέβη εκτός περιοχής.

Διαιτητής ήταν ο Κολορίζος με βοηθούς τους Σερεβέτα και Μπακογιάννη

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Καλαματιανός, Τόλιος, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Κατσάρας, Κόκας (46' Νέρες), Γάγγος, Ποζατζίδης (57 Κουτσούμπας), Μουκίδης, Τσιμπόκας, Δώδας (46' Λιμήτσιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Καλούδης, Πριόνας (66' λ.τρ. Ράμμος), Ροδής, Βλασσόπουλος, Μίχος, Πατίλας, Κορφιάτης (82' Λιάκος), Σάλλα, Χαϊκάλης, Χριστόπουλος (53' λ.τρ. Μελιόπουλος), Παπαχρονόπουλος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares