Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 19:54

Η Προοδευτική λύγισε τον Αλμυρό και παρέμεινε ζωντανή

Ήθελε διακαώς τους τρεις βαθμούς η Προοδευτική στην αναμέτρησή της με τον Αλμυρό και τους πήρε.

Για την 27η αγωνιστική η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε με 1-0 στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας, πετυχαίνοντας ένα «τρίποντο» χάρη στο οποίο πλησίασε τις θέσεις της σωτηρίας στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Το γκολ της νίκης και της... λύτρωσης για τους «βυσσινί» σημειώθηκε στο 79ο λεπτό από χτύπημα πέναλτι του Λαζαρίδη.

Από την άλλη, με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ζαχαρόπουλου έμειναν στον Αλμυρό, οι άνθρωποι του οποίου επισημαίνουν πως δεν υπήρχε καμία παράβαση στο πέναλτι που χρεώθηκε ο γκολκίπερ Χανιωτάκης και από το οποίο κρίθηκε το ματς. Επίσης, τονίζουν πως στο πρώτο ημίχρονο ο ρέφερι από την Ανατ. Αττική αρνήθηκε πέναλτι σε μία φάση στο 25' όπου ο Πιερτζιακόμι βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση με τον Πράνταλο και σε άλλη μία στο 35' όπου -όπως υποστηρίζουν- η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνομένου μετά από σουτ προς την εστία.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κουλοχέρης, Τσελεπίδης (Ανατ. Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Βουργουντζής (65' Τσακίρης), Γκόγκας (70' Θεοδωρίδης), Λαζαρίδης, Μαγκάκης, Ξενοπανάγος, Γαβράς (65' Ξυγκάκης), Δρόσης (80' Ανδριόπουλος)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης (82' λ.τρ. Γκόγκος), Αγαπάκης, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Ενγκουέμ (75' Βουιδάσκης), Πιερτζιακόμι, Ρέγιες (75' Καστελλιανάκης), Σουρνάκης, Χαντί (88' Ξενοκτιστάκης), Κέρη, Πακιουφάκης (88' Πατινιώτης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares