Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 17:00

Καλύπτει το έδαφος η Μαρκό

Ενισχύει τη συγκομιδή της η Μαρκό και, συγχρόνως, καλύπτει το έδαφος προκειμένου να βρεθεί ξανά στις θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Για την 27η αγωνιστική η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου επιβλήθηκε με 3-1 απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας και, πλέον, βρίσκεται ακριβώς σε θέση... μπαράζ, αν και ο ΠΑΟ Βάρδας που ακολουθεί έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι πράσινοι «έχτισαν» βάσεις για τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο με δύο γκολ του Γιαννιτσάνη. Στο 4ο λεπτό αξιοποίησε γύρισμα του Μαρκοπουλιώτη και με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 9' πήδηξε ψηλότερα από τους αντιπάλους του στο κόρνερ του Λαζαρίδη και με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, χάρη σε υπέροχο γκολ του Σκρίντα με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Τάσιου (2-1), όμως η συνέχεια ανήκε πάλι στους γηπεδούχους, που «κλείδωσαν» το «τρίποντο» με γκολ που σημείωσε ο Ευθυμίου στο 71' με προβολή μετά από σουτ του Παυλίδη σε γύρισμα του Καλλέργη (3-1). Στη συνέχεια, η Μαρκό ζήτησε πέναλτι σε απώθηση που δέχθηκε ο Πίκουλας από αμυνόμενο, όμως ο διαιτητής Τραϊφόρος είχε διαφορετική άποψη και άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Διαιτητές: Τραϊφόρος-Καρακελές-Πουλόπουλος (Πειραιά)

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Βουτσελάς (55' λ.τρ. Κυρίτσας), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (85' Ριτσοτάκης), Αλεξίου (85' Κιούσης), Γιαννιτσάνης, Μεγαρίτης (69' Φρέρης), Σάμιος (69' Ευθυμίου), Παυλίδης, Πίκουλας, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μιγιένγκα, Τριμπόνιας (74' λ.τρ. Κάλα), Σκρίντα, Ντινόπουλος (87' Μεχμετάι), Οικονομίκος, Ψύχας, Τάσιος (79' Ζεκιράι).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares