Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 17:30

«Βλέπει» τριάδα ο Αστέρας Βάρης

Όχι μόνο θα εξασφαλίσει με περισσή άνεση την παραμονή του στην Κατηγορία, αλλά στο τέλος θα διεκδικήσει και ένα πολύ δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη του 3ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Αστέρας Βάρης πέτυχε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας με 4-0, ανεβαίνοντας έτσι στην τέταρτη θέση και προσπερνώντας τη Ρόδο.

Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολα είναι τα πράγματα, πλέον, για την ομάδα της Βουπρασίας, που βρίσκεται στη -5 από τη θέση της… ελπίδας.
Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να ένα γρήγορο γκολ και, μάλιστα, είχαν δοκάρι μόλις στο 10ο λεπτό με σουτ του Ψυχογυιού. Τελικά, το πρώτο γκολ ήρθε από το… κεφάλι του ίδιου ποδοσφαιριστή και καταγράφηκε στο 56ο λεπτό (1-0). Τρία λεπτά μετά οι πράσινοι είχαν σουτ του Νιφορόπουλου στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 70’ όπου ο Ψυχογυιός έκανε το 2-0 με διαγώνιο σουτ και ισχυροποίησε τη θέση της ομάδας του στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ακολούθησαν δύο προσωπικά γκολ του Μαγγανά, με τα οποία δόθηκαν διαστάσεις θριάμβου στην κυανόλευκη επικράτηση. Στο 82’ ο νεαρός άσος σκόραρε με εξ επαφής πλασέ για το 3-0 και στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με πλασέ.
Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Γκούντας-Ζρβού (Αθηνών)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης (81’ Παστρικός), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης (72’ Μπάκας), Ψυχογυιός (81’ Καλύβας), Ντούλιας (72’ Μαγγανάς), Βασιλειάδης (57’ Ντούνης)
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Α. Τσεκούρας, Λιόσης (72’ Κάρδαρης), Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Κούστα (57’ Θεοφάνης), Γεωργακόπουλος, Σπανός, Κ. Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (72’ Δουλαβέρης), Κόκας (46’ Μπελιάρντι).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares