Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 18:00

«Χτίζει» διαφορά η ΑΕΡ Αφάντου

Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή της η ΑΕΡ Αφάντου και παρέμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ σωτηρίας.

Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 2-0 του Πανελευσινιακού, που από την πλευρά του έκανε αξιέπαινη προσπάθεια για τη σωτηρία, αλλά βλέπει τη μάχη να χάνεται…
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο υπεροχής, αλλά και άκαρπο, οι νησιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ήταν το 46’ όταν ο Γκέτσι σκόραρε με γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Σταμάτουλα για το 1-0. Στο 52’ ο Κιοσέογλου σημείωσε το 2-0 με πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Γκέτσι, γκολ με το οποίο οι κόκκινοι «κλείδωσαν» το «τρίποντο».
Διαιτητές: Δημητρακόπουλος (Αθηνών), Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)-Μπόντζος (Αθηνών)
ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Καπούταγλης, Στοΐνοβιτς (76’ λ.τρ. Σπαχιού), Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Φερεντίνος (68’ Κορλός), Σταματούλας, Κεσίδης, Αντωνίου, Κιοσέογλου (64’ Κουτσιανικούλης), Γκέτσι, Λαθούρης
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Μύρτα, Ζαρίκος (71’ Γιάννι), Καλομενίδης (64’ Πατίστης), Νικολάου (64’ Νικολάκης), Ουράι (66’ Φίλης), Παϊκόπουλος (64’ Μαλιαράκης), Σκέντζος, Τσιάβος, Τσιοκρής, Φωτόπουλος, Χατζημάρκος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares