Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 19:00

Σούπερ ματσάρα στα Ζωνιανά με διπλό του Πανιωνίου

Ένα από τα πιο ωραία και συναρπαστικά παιχνίδια της ημέρας έγινε στο γήπεδο των Ζωνιανών, όπου ο Πανιώνιος πήρε σημαντική νίκη με 4-3 απέναντι στον Ερμή και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Κορυφαίος για τους κυανέρυθρους ήταν ο Γροντής, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και έκανε τις ασίστ για τα άλλα δύο, οδηγώντας την ομάδα του στο «τρίποντο» ύστερα από ένα ματς που είχε ωραίο ρυθμό, δύο ανατροπές και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων! Από την άλλη, οι Κρητικοί πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλό τους, όμως δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο σκορ στο 27’, όταν ο Γροντής εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπουρλάκης με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 40’ ο Ακουίνο μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Κεφαλούκος για το 1-1, όμως πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπουρλάκης σκόραρε με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Γροντή για το 1-2!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι πράσινοι ισοφάρισαν σε 2-2 όταν ο Ακουίνο έκανε τη σέντρα σουτ και ο Σκουτέλης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Ερμής ευτύχησε να πετύχει το 3-2 στο 60’ χάρη σε ένα σπάνιο και θαυμάσιο γκολ που πέτυχε ο Κωστάκης με τακουνάκι από πλάγια θέση, όμως η συνέχεια ανήκε πάλι στους κυανέρυθρους, που επέστρεψαν και έκαναν την ανατροπή. Στο 69’ ο Γροντής με δύσκολη κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3, για να φτάσουμε στο 85’ όπου ο Πανιώνιος πέτυχε το γκολ της νίκης. Σε κερδισμένο φάουλ από το οποίο προέκυψε και η αποβολή του Στ. Γεμιστού με δεύτερη κίτρινη, ο Γροντής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-4! Στον χρόνο που απέμενε για τη λήξη, οι γηπεδούχοι έψαξαν τον τρόπο για μία νέα ισοφάριση, όμως η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και πήρε το «τρίποντο», βάζοντας «τέλος» σε σερί τριών ισοπαλιών.

Διαιτητές: Αλατσάκης (Λέσβου), Κατσογιάννης-Βασιλάκης (Ηρακλείου)
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Στ. Γεμιστός, Ρουμπάκης, Σαρρής, Τουρνάκης (70’ Ζερβός), Ακουίνο, Αλεξάκης, Παππάς (55’ Λίτσκας), Κεφαλούκος (75’ Χνάρης), Κωστάκης, Σκουτέλης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Ποτουρίδης, Ζούλιας, Μπρέγκου (65' Ιγνατίδης), Πότσι, Γροντής, Μπουρλάκης, Γ. Γεμιστός, Αρναρέλλης (72' Καλάγια)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares