Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 20:00

Ο Ηλυσιακός «σκόνταψε» στην Επισκοπή

Είχε τους λόγους του ο Ηλυσιακός να θέλει διακαώς τη νίκη κόντρα στην Επισκοπή, στην αναμέτρησή τους για την 29η αγωνιστική. Η ομάδα του Ζωγράφου προερχόταν από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στην έδρα της, με την προηγούμενη νίκη της να χρονολογείται στις 14 Ιανουαρίου, όταν λύγιζε τον ΑΟ Υπάτου (2-0). Παρότι, λοιπόν, οι κιτρινόμαυροι είχαν την υπεροχή και το σαφές προβάδισμα με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, «κόλλησαν» στο ισόπαλο 2-2 απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο, που παίζει για τη σωτηρία του!

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 55’ χάρη σε σουτ του Λέκκα (1-0), ενώ στο 60’ ο Καραγιάννης με προσωπική ενέργεια και πλασέ σκόραρε για το 2-0. Όσοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι θα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα διαψεύστηκαν, αφού μέσα σε ένα πεντάλεπτο οι Κρητικοί έφεραν ξανά την ισορροπία με δύο γκολ του Μπάρο! Στο 68’ ο νεαρός άσος εκμεταλλεύτηκε ατομικός λάθος στην άμυνα και με σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 72’ ξανά μετά από ολιγωρία στην άμυνα «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2!
Ακολούθησαν μοναδικές ευκαιρίες από πλευράς Ηλυσιακού για την ισοφάριση: στο 75’ ο Χαρίτος σούταρε στο δοκάρι, στο 80’ ο Τσέργας και στο 84’ ο Λέκκας αστόχησαν σε ανεπανάληπτα τετ α τετ και στο 88’ ο Χαρίτος «σημάδεψε» τη συμβολή των δοκών με σουτ!
Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Βάτος (Άρτας)-Κυριαζής (Έβρου)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Καραγιάννης (77′ Βρυώνης), Παρασκευόπουλος, Χαρίτος, Καλός (46′ Κράσι), Τσέργας, Μακρίδης (46′ Λέκκας)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Λαδιάς, Χάιδος, Πάτας, Κεφαλάς, Μεργέμογλου, Συμεωνίδης, Λέκα (72’ Κουκούλης), Μεσσήνης (58’ Ανδριανής), Κάμερον (82’ Ζαχαράκης), Μέτα, Μπάρο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares