Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 20:30

Λύτρωση στο 91’ για τον Εθνικό κόντρα στον Φωστήρα

Στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση του Φωστήρα ο Εθνικός και έφτασε στη νίκη με 2-1, παραμένοντας στο -11 από την κορυφή στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις επιτυχίες στο γήπεδο του Μοσχάτου, μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία, ενώ η ομάδα του Ταύρου επί της ουσίας μετρά αντίστροφα για τον υποβιβασμό της στα τοπικά…

Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι περιόρισαν την επιθετικότητα του αντιπάλου και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 41ο λεπτό χάρη σε ένα μακρινό σουτ του Συριόπουλου, στο οποίο έκανε λάθος εκτίμηση ο γκολκίπερ Μεσούλι (0-1).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (51’) οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν χάρη σε θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Γεωργούση (1-1). Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο προσπάθειες που κατέληξαν στα δίχτυα αρχικά από τον Γεωργούση και εν συνεχεία από τον Μακρυγιάννη, με τα γκολ ωστόσο να μην μετρούν κατόπιν υποδείξεων για οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Μαυρομάτη, σε περιπτώσεις που προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Εθνικού.

Στο 81ο λεπτό ο Γάγγος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Φωστήρα με δέκα παίκτες για τα τελευταία λεπτά. Ο Εθνικός πίεσε για το νικητήριο γκολ και έφτασε σε αυτό στο 91’, όταν ο Ντινιωτάκης έκανε πολύ ωραία προσωπική ενέργεια, επιχείρησε την παράλληλη πάσα και ο Κυριαζής με πλασέ σκόραρε για το 2-1!
Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Μαυρομάτης-Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Παπαγελλής , Ζωγραφάκης, Θεοδώρου (32’ Ντινιωτάκης), Τσατσαρής, Χρούστινετς (70’ Κατσόγιαννης), Αντωνίου (80’ Κυριαζής), Πολύζος, Γεωργούσης (80’ Σέχου), Μακρυγιάννης (70’ Σεκούμπα), Σκεντεράι
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Καλαματιανός, Κατσάρας, Καραμπάγιας (83’ Τόλιος), Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος, Γάγγος, Ποζατζίδης, Λιμήτσιος (46’ Χοτζάι), Τσιμπόκας (88’ Ζαχόπουλος), Νέρες (88’ Κόκας).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares