Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:00

Μεγάλο «διπλό» η Προοδευτική στη Θήβα

Στην πιο κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος η Προοδευτική δείχνει χαρακτήρα και παίρνει τα αποτελέσματα που θα την οδηγήσουν στη σωτηρία!

Με αποφασιστική εμφάνιση και μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους της, η ομάδα του Κορυδαλλού πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Θήβας, επικρατώντας με 2-0 του ΑΟ Υπάτου. Έτσι, κατάφερε να παραμείνει στη διαχωριστική γραμμή, αλλά με σαφώς καλύτερες προϋποθέσεις για εκείνη. Από την άλλη, οι Βοιωτοί υπέστησαν «κακή» ήττα και έχουν λόγους, πλέον, να μην νιώθουν σιγουριά, όντας στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «βυσσινί» πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό, όταν ο Λαζαρίδης σούταρε, ο γκολκίπερ Χατζηγιαννάκης απέκρουσε, εξ επαφής η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Μπακαούκα και κατέληξε στην εστία των γηπεδούχων για το 0-1! Οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν το «διπλό» στο 60ο λεπτό, όταν ο Τσακίρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νικολόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 0-2, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους, με δεδομένο ότι ο ΑΟ Υπάτου έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ποτουρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90’.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Μακρής (Αργολίδος)-Κατσαρός (Ευρυτανίας)
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Βαλμάς, Ροκάκης, Σταγάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Πολυμέρης), Μπακαούκας (60’ Κατσουρός), Γλυνός, Δακτυλίδης (46’ Ντρούγκας), Αλμπάνης (80’ Παρασκευόπουλος), Ποτουρίδης, Τιάγκο
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Μουστάκης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξυγκάκης (60' Γκόγκα), Τσακίρης, Ξενοπανάγος, Βουργουντζής, Λαζαρίδης, Δρόσης (70' Γαβράς)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares