Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 21:30

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Πετρούπολης

Μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε εύκολα με 2-0 του Αλμυρού και ξεπέρασε τους Ηρακλειώτες στην κατάταξης.

Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τον Αλμυρό πάλεψε το ματς όμως η ανωτερότητα του Άρη δεν επέτρεψε στους παίκτες του Μανώλη Σουτζή να κάνουν την εμφάνιση που θα ήθελαν.

Κομβικό ρόλο στην αναμέτρηση έπαιξε το γεγονός ότι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 37' λόγω αποβολής του Λόρι Κέρι που αποβλήθηκε στην ίδια φάση για διαμαρτυρία (η πρώτη κίτρινη είναι για μαρκάρισμα).

Στο 41' ο Τσιλιγκίρης με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον Σκεντεράι στο 53 να σημειώνει το 2-0 με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ο Άρης Πετρούπολης είχε τις φάσεις να πετύχει περισσότερα τέρματα αφού δημιούργησε φάσεις όμως το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άρης κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Ένγουεμ στο Μουστάκη, ομως ο Βλαχομήτρος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Γκόγκου.

Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Παγουρτζή.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (84' Μπαριαμπάς), Κορώνης (84' Μενάι), Καρδάμης, Γκότοβος, Ντοη (78' Μουστάκης), Σκεντεράι (65' Φαρμάκης), Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης, Κρητικός (78 Κουέσι), Βλαχομήτρος.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής) Γκόγκος, Αγαπάκης (82' Νικολακάκης), Πακιουφάκης, Γιαλούσης (68' Σουρνάκης), Παπαδομιχελάκης, Κοντογιάννης, Ενγκουεμ, Χαντι (46' Ξενοκτιστάκης), Πιερτζιακόμι (68' Ρέγες), Κέρι, Καστελλιανάκης (46' Τρουγαϊδης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares