Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 21:44

«Άλμα» σωτηρίας το Χαϊδάρι

Ίσως το Χαϊδάρι πραγματοποίησε το πιο σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στη Γ' Εθνική.

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, ανεβαίνοντας μάλιστα στην έκτη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο. Οι κυανέρυθροι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Πολίτη σε σέντρα του Αποστολόπουλου. Στο 3' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυνομένου, ενώ στο 20' η μπάλα πέρασε άουτ από τη σέντρα σουτ του Αλεξίου. Στο 24' το Χαϊδάρι ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Αποστολόπουλο, για να πάρει τελικά το προβάδισμα τρία λεπτά μετά (27') χάρη σε πλασέ του Αργυρίου (1-0). Στο 29' ο Δερμιτζάκης απέκρουσε με τα πόδια στο σουτ του Αργυρίου, στο 31' ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Ανιτσάκης αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στο 38' το σουτ του Αλεξίου πέρασε λίγο άουτ. Στο 41' ο Βακράκος σούταρε και ο Δερμιτζάκης απέκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 44' μόλις άουτ πέρασε η μπάλα από την ατομική ενέργεια και το σουτ του Αργυρίου.

Στο 50' ο Αργυρίου αστόχησε με σουτ, στο 61' ο Δερμιτζάκης μπλόκαρε από την κεφαλιά του Αννιτσάκη σε φάουλ του Αποστολόπουλου και στο 63' οι αμυνόμενοι του Χαϊδαρίου απομάκρυναν σε σέντρα σουτ του Κωστάκη. Στο 66' το Χαϊδάρι πέτυχε δεύτερο γκολ και «κλείδωσε» το «τρίποντο». Ο Βακράκος έκανε την ασίστ και ο Αννιτσάκης σκόραρε με κεφαλιά (2-0), με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στον υπολειπόμενο χρόνο το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Κρητικούς να απειλούν στο 91', όταν ο Ντούνης απέκρουσε σε κεφαλιά του Μπαμπουλάκη.

Διαιτητές: Κατσίνης (Αν. Αττικής), Βαλλιώτης (Λάρισας)-Δαφερέρας (Πειραιά)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Ρόπας, Ζίζηλας, Πολίτης, Αννιτσάκης, Αρβανιτάκης (80' Τσεμπερλίδης), Μπουτσικάρης, Βακράκος, Αποστολόπουλος (89' Γιαννακόπουλος), Αργυρίου (93' Κλάψας)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Σαρρής, Ακουίνο, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Αλεξάκης (76' Ζερβός), Κεφαλούκος (81' Χνάρης), Κωστάκης (89' Κοζορώνης), Τουρνάκης, Ρουμπάκης, Αυγουστάκης (46' Παππάς).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares