Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 21:46

Παλεύει για τη σωτηρία του ο ΠΟ Ατσαλένιου, 0-0 με Εθνικό

Πόντο-πόντο «υφαίνει» τη σωτηρία του ο ΠΟ Ατσαλένιου, στην κορύφωση της μάχης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τον Εθνικό (0-0), προσθέτοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του, με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα τις τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη, οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να αποδράσουν με το «τρίποντο» και, μοιραία, έμειναν οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 16', όταν ο Ντινιωτάκης σούταρε και ο Καβουσάκης μπλόκαρε, ενώ στο 22' απέκρουσε στο σουτ του Ντινιωτάκη, για να απομακρύνουν ακολούθως οι αμυνόμενοι. Στο 37' ο Παπαγγελής σούταρε άουτ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κούμπουλα έδιωξε σε φάουλ του Κερμενίδη. Στο 47' ο Κούμπουλα απέκρουσε στο ψηλοκρεμαστό σουτ του Νύκταρη και στο 57' ο Καβουσάκης απέκρουσε στο κοντινό σουτ του Σεκούμπα. Στο 80' η μπάλα πέρασε μόλις άουτ στο φάουλ του Μέμμου μόλις άουτ και στο 83' ο Καβουσάκης μπλόκαρε στο σουτ του Τσιάβου, σε μία από τις τελευταίες σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Πατεράκης (Αθηνών), Διονύσης-Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ψαράς, Μέμμος, Κερμενίδης (85' Παχής), Νύκταρης, Βοργιάς (63' Σφυρογιαννάκης), Γιακουμάκης (81' Χατζηανδρέου), Αργκιλέσι

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Β. Παπαγγελής, Σκεντεράι, Κατσόγιαννης, Τσατσαρής, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Κυριαζής (85' Πλουμάτος), Σεκούμπα (65' Γεωργούσης), Αντωνίου (73' λ.τρ. Τσιάβος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares