Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 19:30

Βήμα σωτηρίας ο Ελλοπιακός

Κάθε δικαίωμα να οραματίζεται το μέλλον του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής διατηρεί ο Ελλοπιακός, ο οποίος για την 31η αγωνιστική πέτυχε ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο».

Η ομάδα του Π. Τζαναβάρα υποδέχθηκε το Χαϊδάρι και επικράτησε με 1-0, ανεβαίνοντας πάνω και από τη θέση που -βάσει Προκήρυξης- οδηγεί σε μπαράζ σωτηρίας.

Πρωταγωνιστής για τους Βοιωτούς ήταν ο Σπανός, ο οποίος πέτυχε στο 17ο λεπτό το γκολ που έμελλε να κρίνει το ματς. Ο Ντούνης απέκρουσε αρχικά σε σουτ του Χατζηλάμπρου, όμως ο χαρισματικός επιθετικός ακολούθησε τη φάση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλα ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη νίκη, όμως ο Ριζάι εκτέλεσε στο δοκάρι το πέναλτι που κέρδισε ο Σπανός από τον Πολίτη. Από εκεί και πέρα, ο Ελλοπιακός έκλεισε τους χώρους και κράτησε το σπουδαίο αποτέλεσμα. Από το Χαϊδάρι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κολορίζου, υπογραμμίζοντας ότι είχε σειρά μεροληπτικών αποφάσεων υπέρ των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Δεμερτζής (Δυτ. Αττικής)-Οβάκογλου (Χανίων)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ριζάι, Χασάι, Βιέννας, Τσέλλος, Μάκο, Ρεσβάνης, Σπανός (87' Σαντζάκου), Χατζηλάμπρος, Βρέτο (64' Καλαμπόκας), Αλ Ομπισάτ (58' Μεγάλος), Κυριατζής

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Ρόπας (74' Γκρέμπι), Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (46' Δάρρας), Αρβανιτάκης (66' Ερρίκος), Βακράκος, Μπουτσικάρης (84' Κλάψας), Μπερνιδάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares