×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 00:06

Το «Φαινόμενο» κατακτά την "Χρυσή Μπάλα"

Σαν σήμερα, το 1997, ως παίκτης της Ίντερ τότε, ο Ρονάλντο κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα» και ολοκλήρωσε θεαματικά μια σεζόν κατά την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής και από το αγγλικό περιοδικό World Soccer.


Δείτε τι έγινε στις 19 Δεκεμβρίου στο παρελθόν:

1997: Ο 30χρονος διεθνής Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, Ουίλσον Πέρεζ, καταδικάζεται σε τετραετή φυλάκιση για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. O Πέρεζ συνελήφθη τον Οκτώβριο του 1995 στο αεροδρόμιο της Μπογκοτά, έχοντας στην κατοχή του 180 γραμμάρια κοκαϊνης τυλιγμένα σε ένα περιοδικό.

Βίντεο με μία μικρή γεύση από τον τότε "μεγάλο" Ρονάλντο

ΕΠΙΣΗΣ:

1992: Ο Ερίκ Καντονά σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο 1-1 με την Τσέλσι.

1977: Οι Cleveland Cavaliers αποσύρουν την φανέλα του Nate Thurmond με το Νο 42.

1973: Στο Στάδιο Καραϊσκάκη η Ελλάδα χάνει από τη Γιουγκοσλαβία 4-2, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με σκόρερ τον Κώστα Ελευθεράκη και αυτογκόλ του Καταλίνσκι. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς θα σκοράρει το ένα από τα τέσσερα γκολ των Γιουγκοσλάβων, αλλά θα αποβληθεί μετά από συμπλοκή με τον Γκλέζο. Οι Γιουγκοσλάβοι χρειάζονταν νίκη με 3 γκολ διαφορά για να προκριθούν σε βάρος των Ισπανών και με το αποτέλεσμα που πήραν οδηγήθηκαν σε μπαράζ, αλλά τελικά προκρίθηκαν.

1943: Ο 21χρονος Χάρης Λυμπερόπουλος, μετέπειτα αθλητικογράφος, σκοράρει 3 γκολ στον φιλικό αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-2 και γίνεται ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν σημειώσει 3 γκολ εις βάρος του Ολυμπιακού. Τα γκολ των ερυθρολεύκων πετυχαίνουν οι Βάζος και Βαγιακάκος ενώ κάτω από τα δοκάρια τους κάθεται ο Αριστείδης Λούβαρης, πατέρας του Γιώργου, μετέπειτα αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.

1920: Ανοίγει το πρώτο κλειστό γήπεδο curling στις ΗΠΑ στην Μασσαχουσέτη.

1917: Διεξάγεται ο πρώτος αγώνας του NHL που παίζεται σε τεχνητό πάγο στο Τορόντο.

 

Κατηγορία Σαν σήμερα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares