×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 00:01

Εν εξάλλω κατάσταση Μαλεζάνι, επική συνέντευξη Τύπου! [vid]

Πολλά θέματα απόψε θα μπορούσαν να κοσμήσουν την στήλη του «Σαν Σήμερα». Ωστόσο διαλέξαμε για εσάς την συνέντευξη Τύπου του Μαλεζάνι, τότε προπονητή του Παναθηναϊκού. Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 2005 μετά από την ισοπαλία των πρασίνων με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει να ωρύεται στα ιταλικά: cazzo, cazzo, cazzo!

Στις 15 Φεβρουαρίου του 2005 προσλαμβάνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Η θητεία του ωστόσο μόνο ήρεμη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Παράδειγμα αυτού οι παρακάτω δηλώσεις.


Η ιστορική συνέντευξη Τύπου, η οποία συμπεριλήφθηκε σε άρθρο του ESPN τον Ιούνιο του 2011, έμεινε στην ιστορία για το ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή.

Εξοργισμένος από ορισμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν από κάτω, ο (ήδη σε μεγάλη ένταση) Μαλεζάνι σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να βρίζει στα ιταλικά.

Δίπλα του η μεταφράστρια σημείωνε επί 4 λεπτά, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να πει τα όσα έγραφε, αφού ο Ιταλός ήταν ανεξάντλητος.

Φώναζε για τον κόσμο που αποδοκίμαζε, για την κατάσταση στην ομάδα, για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που ήταν τότε στο "τιμόνι", ενώ τσακώθηκε και με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Μαλεζάνι εξήγησε την αιτία της έκρηξης, μιλώντας πριν λίγα χρόνια στην ιταλική τηλεόραση: "Όλοι περίμεναν τότε πως θα απολυθώ, ανάμεσα τους και τρεις δημοσιογράφοι που γελούσαν. Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου".

Κατηγορία Σαν σήμερα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares