×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 00:03

Το 2-2 της ΑΕΚ με την Ίντερ [vid]

Στις 28 Φεβρουαρίου του 2002 η ΑΕΚ υποδέχεται την πανίσχυρη Ίντερ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Τελικό σκορ 2-2. Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα από τον.. βασιλιά του είδους Μανόλη Μαυρομάτη!

Παρακάτω θα δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα αλλά και τις καλύτερες φάσεις.

ΑΕΚ - ΙΝΤΕΡ 2-2

Με ψηλά το κεφάλι

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, καθώς χτες, στο 2ο ραντεβού που είχε με την Ιντερ, αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να ανατρέψουν το 3-1 από το παιχνίδι του Μεάτσα, όμως η εμπειρία των αντιπάλων τους ήταν αρκετή για να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού. Παρ' όλα αυτά ο στόχος επετεύχθη κατά το ήμισυ, καθώς ως γνωστό ο Σάντος είχε ζητήσει μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Ομως ένα μοιραίο λάθος και μια στιγμιαία ολιγωρία της άμυνας, έδωσε το δικαίωμα στους Ιταλούς να πετύχουν τα δυο γκολ που τους έδωσαν την πρόκριση.

Η «Ενωση» ξεκίνησε τον αγώνα δυνατά, προκειμένου να πετύχει γρήγορα το ένα από τα δυο γκολ που χρειαζόταν χτες ο «Δικέφαλος», για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων οι φάσεις στην περιοχή του Τόλντο ήταν αρκετές, όμως λίγες ήταν αυτές που ανησύχησαν τον Ιταλό τερματοφύλακα. Οι επιθέσεις τις ελληνικής ομάδας ξεκινούσαν από τα δεξιά όπου ο Λάκης, που ήταν ένας από τους καλύτερους του χτεσινού αγώνα, ανάγκασε τους αμυντικούς του ιταλικού συλλόγου να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα. Από το κέντρο ο Τσάρτας μοίραζε την μπάλα με το γνωστό του τρόπο, ενώ ο Νικολαΐδης προσπαθούσε να παραβιάσει την εστία της Ιντερ.

Στο 21` όμως ένα λάθος του Καψή, που προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Χιώτη έδωσε το δικαίωμα στον Βέντολα να κλέψει την μπάλα και τον Ελληνα αμυντικό να του κάνει φάουλ. Ο Κρέσκο με απευθείας εκτέλεση «έγραψε» το 1-0 για την Ιντερ. Ομως η αντίδραση ήταν άμεση και ο Τσάρτας, μετά από αρκετές προσποιήσεις, έβγαλε τη σέντρα και ο Κωνσταντινίδης, με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη, η «Ενωση» συνέχιζε να πιέζει προκειμένου να φτάσει στο στόχο της, κάτι που κατάφερε όταν στο 56' η κάθετη πάσα του Τσάρτα έφτασε στον Νικολαΐδη, που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ιταλών. Η απάντηση των παικτών του Εκτορ Ραούλ Κούπερ ήρθε πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί. Σε μια πανομοιότυπη φάση, ο Ζανέτι «έβγαλε» στον Βέντολα που διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Παρ' όλα αυτά, προς το τέλος, ο τεχνικός των «νερατζούρι» έβαλε στο παιχνίδι τους Ζέεντορφ και Ρεκόμπα προκειμένου να δυναμώσει την επιθετική γραμμή, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

ΑΕΚ: Χιώτης, Φερούζεμ (46' Μαλαδένης), Γκαμάρα, Ζαγοράκης, Τσάρτας, Νικολαΐδης, Ξενίδης (75' Φόλια), Γεωργέας, Κωνσταντινίδης (75' Πέτκοφ), Λάκης, Καψής

ΙΝΤΕΡ: Τόλντο, Κόρντομπα, Καλόν, Χ. Ζανέτι, Κ. Ζανέτι, Κονσεϊσάο, Γκούλι (65' Ζέεντορφ), Σίμιτς, Ντι Μπιάτζιο, Γκρέσκο, Βέντολα (88' Ρεκόμπα).

Κατηγορία Σαν σήμερα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares