×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 02:17

Τεσσάρα στην.. μπαρουτοκαπνισμένη Τούμπα η ΑΕΚ [vid]

Δείτε το.. εκκωφαντικό 4-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 13 Απριλίου του 2008.

Ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά και η πιο βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Α' Εθνική. Ήταν, όμως, και η επανάληψη του σκορ του αγώνα Κυπέλλου του 2002, με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της ΑΕΚ. Στις 13 Απριλίου του 2008 ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο και αιφνιδίασε απόλυτα τον ΠΑΟΚ. Άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του 20χρονου Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στο 20', έκανε το 0-2 με κοντινό πλασέ του Μπλάνκο μετά από ωραίο συνδυασμό στο 23' και στο 25' ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκανε το 0-3 με σουτ έξω από την περιοχή στο οποίο δεν αντέδρασε σωστά ο Πορτογάλος τερματοφύλακας Φερνάντες.
Το πιο θεαματικό γκολ, όμως, το πέτυχε στο 82' ο Μοχάμετ Καλόν. Ο πρώην επιθετικός της Ιντερ από τη Σιέρα Λεόνε είχε έρθει τον Ιανουάριο του 2008 και έφυγε το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, έχοντας πετύχει 4 γκολ. Ένα από αυτά σημειώθηκε στην Τούμπα, με μια θεαματική λόμπα έξω από την περιοχή που κρέμασε τον Φερνάντες.

H σύνθεση της ΑΕΚ: Μάχο, Καφές, Δέλλας, Ριβάλντο (83' Κονέ), Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Μπλάνκο (67' Καλόν), Μπούρμπος, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Εντίνιο (76' Παππάς).

Η συντριβή του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα να «καεί» η Τούμπα. Μετά το 0-1 είχε αρχίσει να... μυρίζει μπαρούτι και στην ανάπαυλα περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια. Στο 83' ακούγονταν έξω από το γήπεδο κρότοι από ρίψη δακρυγόνων, αλλά έστω και έτσι η Αστυνομία κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση. Όμως, μία ώρα μετά, υπήρξε νέα χρήση δακρυγόνων, όταν μια μικρή μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ προσπάθησε να προσεγγίσει τους παίκτες. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ενώ δύο φίλαθλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

 

Κατηγορία Σαν σήμερα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares