Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 16:21

Σέντρα στις 7 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα της Football League

Για την 7η Νοεμβρίου ορίστηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League στην τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της διοργανώτριας που έγινε σήμερα το μεσημέρι. 

Από εκεί και πέρα, απορρίφθηκε ομόφωνα ως εκτός ημερησίας διάταξης η συζήτηση πρότασης που έστειλαν οι ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ΠΑΕ Καβάλα, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος είναι η μόνη ουσιαστική απόφαση που πάρθηκε για την Football League. Κι αυτό διότι δεν συζητήθηκε κάτι άλλο λόγω της νέας προσφυγής της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Συνεπώς, ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 δεν γνωρίζει ακόμη το πρόγραμμα των αγώνων, ούτε την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας 

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.  

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

 

Κατηγορία Football League

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares