Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 13:13

ΠΣΑΠ: Είναι πλέον ξεκάθαρο πως είστε επικίνδυνοι

Ακόμα μία καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ μετά τη νέα αναβολή της συζήτησης σχετικά με την επανεκκίνηση της Football League.

''Είστε επικίνδυνοι'' αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, στρέφοντας τα πυρά εναντίων των Χαρδαλιά και Αυγενάκη, ενώ παράλληλα απευθύνει τελεσίγραφο στον πρόεδρο της λίγκας για από κοινού προσφυγή στο ΣτΕ.

Αναλυτικά:

Πέρασε άλλη μία Παρασκευή που τα αιτήματα του αθλητισμού πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων.

Άλλη μία Παρασκευή που τα αιτήματα του αθλητισμού δεν κρίθηκαν σημαντικά προς συζήτηση.

Άλλη μία Παρασκευή που ο αθλητισμός συνεχίζει να είναι το θύμα ενός συνεχούς βιασμού από την ίδια την πολιτεία.

Δεν ξέρουμε πόσες δικαιολογίες έχετε ακόμη να πείτε, εμείς πάντως δεν αντέχουμε να ακούσουμε άλλες. Στην αρχή μας λέγατε να περιμένουμε να βελτιωθεί η γενική εικόνα, όταν βελτιώθηκε η γενική εικόνα μας μεταφέρατε να περιμένουμε τη σειρά μας στο σταδιακό άνοιγμα, όταν ήρθε η σειρά μας (με τρομερά μεγάλη καθυστέρηση και μπέρδεμα της σειράς), το αίτημά μας δεν συζητήθηκε καν γιατί όπως λέτε χαλάει ξανά η γενική εικόνα και ασχέτως αν η ειδική εικόνα του αθλητισμού τα πάει περίφημα, δεν είναι καιρός για ανοίγματα! Αυτό είναι το σκεπτικό σας και ουδείς το κατανοεί.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως είστε επικίνδυνοι.

Κύριε Λεουτσάκο, δεν ξέρουμε αν και μετά τις χθεσινές εξελίξεις εξακολουθείτε να έχετε εμπιστοσύνη στην πολιτεία, όπως μας γράψατε στην από 02.02.21 απάντησή σας. Ίσως τώρα αντιληφθήκατε την τεράστια διάκριση και αδικία που βιώνει η Football League της οποίας εσείς προεδρεύετε και επιθυμείτε πλέον να προσφύγουμε από κοινού στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είμαστε στην διάθεση σας μέχρι την προσεχή Δευτέρα 08.02.21 περιμένοντας να πάρετε την σωστή απόφαση, διαφορετικά θα το πράξουμε μόνοι μας.

ΥΓ.1 Κύριε Χαρδαλιά ζητάτε κατανόηση από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι στα αιτήματα βρίσκεται και η μοναδική επαγγελματική ανενεργή κατηγορία σε όλη την Ευρώπη που μάλιστα δεν κάνει ούτε προπονήσεις Να σας θυμίσουμε πως λέγεται Football League και εκεί εργάζονται πάνω από 400 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους συναδέλφους τους της Super League 1 και 2 που πιθανόν γνωρίζετε.

ΥΓ.2 Κύριε Χαρδαλιά τόσο ο επαγγελματικός, όσο και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν μπορεί να δείξει κατανόηση σε μία κυβέρνηση που δεν τον σέβεται.

ΥΓ. 3 Κύριε Αυγενάκη ως Υφυπουργός Αθλητισμού που με ιδιωτικό κόστος εφαρμόζει ένα από τα πιο αποτελεσματικά υγειονομικά πρωτόκολλα και έχει βάλει τα γυαλιά σε όλη την κοινωνία  καθώς η θετικότητα των 41.000 τεστ βρίσκεται μόλις στο 0,4%, πώς αισθάνεστε με το γεγονός πώς στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δεν έφτασε ο χρόνος να συζητηθούν τα αιτήματα που μεταφέρατε;

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares