Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 10:49

Οι δηλώσεις των προπονητών από την πρεμιέρα της Football League

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών από την χθεσινή 1η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League.

Βαζέχα: Πληρώσαμε μια στατική φάση-Κρίθηκε στην λεπτομέρεια

Οι δηλώσεις του Κριστόφ Βαζέχα μετά την ήττα του Ασπροπύργου την 1η αγωνιστική από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Iδιαίτερη η αναφορά του στην Σπάρτη.

Πηγή: isports.gr
Είμαστε καινούρια ομάδα. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε σε μια λεπτομέρεια. Δεν είμασταν προσεκτικοί σε μια στατική φάση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε μια φάση τρως το γκολ.

Μετά ήταν δύσκολο, προσπαθήσαμε, παρά το γεγονός ότι χάσαμε το παιχνίδι έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Ορισμένοι παίκτες ήρθαν την τελευταία εβδομάδα, και πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Είδα μια ομάδα που θέλει να παλέψει και να κάνει κάτι σωστό στο γήπεδο.

Μετράει η λεπτομέρεια, δυστυχώς χάσαμε, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο. Κάθε Τετάρτη – Κυριακή έχουμε μάχες και θέλει μεγάλη προσοχή διότι φέτος με τον κορωνοϊό δυστυχώς έχουμε δύσκολες συνθήκες πρέπει όλες οι ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές, με τραυματισμούς.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχε πάθος, δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και κέρδισε η ομάδα που ήταν πιο προσεκτική στη στατική φάση.

Για πιθανές προσθήκες στην ομάδα:

Θέλουμε κάτι να κάνουμε, αν πάρουμε παίκτες θα είναι καλό. Χρειάζεται κάθε ομάδα να έχει πολύ μεγάλο ρόστερ. Να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι να μείνουμε στη κατηγορία

Για την επιστροφή στη Σπάρτη:

Πέρασα δύο μήνες μόνο αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Μου άρεσε πάρα πολύ η Σπάρτη, χάρηκα ιδιαίτερα που το παιχνίδι ήταν στη Σπάρτη. Έχω πολλούς φίλους στη Σπάρτη.

Βαζάκας: Ιστορική νίκη για το Βλαχιώτη [vid]

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Γιώργος Βαζάκας μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ασπρόπυργου.

Κούτσης: «Πικρία όταν ισοφαρίζεσαι στο 90+-Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Παρότι η Καλλιθέα κρατούσε τη νίκη στο ματς με τον Ιάλυσο μέχρι το 90+5', ο Χρήστος Χατζησάββας πλήγωσε τον Αθηναϊκό σύλλογο με αποτέλεσμα η πικρία να είναι το συναίσθημα που επικρατεί.

Η Αθηναϊκή ομάδα είχε καλά διαστήματα ωστόσο η τύχη της γύρισε την πλάτη, με την ιστοσελίδα μας να επικοινωνεί με τον Γιώργο, Κούτση, ο οποίος μετά τον αγώνα τόνισε

''Μετά από ένα χρόνο αποχής έγινε η επανέναρξη της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ήταν φυσικό επόμενο τα παιδιά να μην έχουν τον ανάλογο ρυθμό, παρ' όλα αυτά εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας και ανταγωνιστικοί. Προσπάθησε ο αντίπαλος να μας διαπάσει και πιστεύω ότι δεν το κατάφερε. Προηγηθήκαμε και μπήκαμε μπροστά στο σκορ και ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να ηταν πιο ευκολα για εμάς, οι επιλογές μας δεν ήταν οι καλύτερες με αποτέλεσμα να έχουμε ένα δεκάλεπτο που κλειστήκαμε στην άμυνα μας. Δεχτήκαμε πίεση και ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο''

Ερωτηθείς εάν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα, ο κ. Κούτσης τόνισε.

''Το αποτέλεσμα εάν το δούμε ψυχρά και ωμά είναι δίκαιο. Βέβαια όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο νιώθεις πικρία. Εάν το δούμε ομως ψυχρά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ διότι είχαμε τις προϋποθέσεις όμως η κούραση και οι λάθος επιλογές έπαιξαν σημαντικό ρόλο''.

Για την άποψη που έχει αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε

''Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αδύναμες ομάδες. Όπως βλέπετε τα σκορ είναι στο 1-1, 0-1, 0-0. Δεν μπορούμε να πούμε λοιπόν ποια ομάδα από τωρά θα ξεφύγει και θα αποκτήσει κάποιο αβαντάζ.. Εκτιμώ ότι όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και ο λόγος είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική συνέχεια''.

Χαντές: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον προπονητή του Ιάλυσου, Βαγγέλη Χαντέ, το ισόπαλο 1-1 με την Καλλιθέα.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε στο soccerlive.gr

"Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό βγάλαμε κατά διαστήματα καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο κομμάτι του α' ημιχρόνου μετά το 15'. Είχαμε απέναντι μας έναν πολύ δυνατο και έμπειρο αντίπαλο που προσπαθούσε να κλείσει καλά τους χώρους.

Για εμάς το μειονέκτημα σαν εικόνα σήμερα αφού δεχτήκαμε το γκολ είναι ότι πετάξαμε 15' όπου είχαμε "κρεμάσει" ψυχολογικά μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι βάσει της εικόνας των ομάδων και του παιχνιδιού το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο παρότι ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση.

Με τη δομή που έχει το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κοιτάμε τα ματς που τελειώνουν αλλά σε αυτά που ακολουθούν. Αυτό σημαίνει ότι κοιτάμε το ματς με το Αιγάλεω".

Βεργέτης και Γκαρσία για την ήττα από το Αιγάλεω

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη και του Λούκας Γκαρσία, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κόντρα στο Αιγάλεω.

Νίκος Παντέλης: Η εμφάνιση μας ήταν τονωτική ένεση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας παρουσιάστηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ΠΑΕ Σαντορίνη, Νίκος Παντέλης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Καλαμάτα και το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα.

Νίκος Αναστόπουλος: Παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις δεν το χάνεις

'' Ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε'' επισήμανε ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr αμέσως μετά το ισόπαλο 0-0 της Καλαμάτας με την Σαντορίνη.

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares