Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 11:58

Τέλος ο Γράφας από το Αιγάλεω, με υπηρεσιακούς προπονητές κόντρα στη Σαντορίνη

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω αποτελεί ο Θωμάς Γράφας, με το ''Σίτι'' να ταξιδεύει στη Νάξο με υπηρεσιακούς προπονητές τους  Πάνο Γερούλη και  Δημήτρη Διαμαντή.

Αυτό σημαίνει ότι στο αυριανό ματς με τη Σαντορίνη, το Αιγάλεω θα τελεί υπό των οδηγιών των σύο μελών του τεχνικού επιτελείου.

Ο κ. Γράφας ανέλαβε πέρυσι μεσούσης της περιόδου το Αιγάλεω ωστόσο η συνεργασία του αποδείχθηκε βραχεία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο sporttime

«Δυστυχώς για να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή και αξιόπιστη, δεν αρκούν τα χρήματα, το ικανό τεχνικό επιτελείο, οι ικανοί ποδοσφαιριστές, αλλά απαιτείται και η ικανή διοικητική ηγεσία που με την προσωπικότητά της και τις γνώσεις της θα διασφαλίσει και θα εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Δυστυχώς για το Αιγάλεω, η υπομονή και η επιμονή είναι λέξεις άγνωστες. Και αυτό συνεπάγεται την επικράτηση του ερασιτεχνισμού εις βάρος του επαγγελματισμού.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές μου και όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα για την άριστη, υγιή και επαγγελματική σχέση που δημιουργήσαμε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας.

Εύχομαι στην ομάδα μου, το Αιγάλεω, κάθε επιτυχία και να επιστρέψει γρήγορα εκεί που του αξίζει να είναι, στη Super League 1».

Κατηγορία Football League

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares