Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 21:39

Και ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω Άρης Παλτόγλου στη Νάξο για τη ''μονομαχία'' με τη Σαντορίνη

Ιδιαίτερα είναι τα τελευταία 24ωρα στο Αιγάλεω μετά την... φυγή του Θωμά Γράφα από την τεχνική ηγεσία.

Το Σίτι αύριο, Κυριακή, θα κληθεί να ανέβει ένα... βουνό αφού η ομάδα της Σαντορίνης έχει αποδείξει και κόντρα στην Καλαμάτα και στο ματς με την Καλλιθέα ότι είναι σκληρό καρύδι.

Παρ' όλα αυτά, η εντός έδρας απώλεια από τον Ιάλυσο δεν αφήνει περιθώριο στην ιστορική ομάδα για νέα... γκέλα κάτι που σημαίνει ότι η νίκη είναι μονόδρομος.

Παρότι στην άκρη του πάγκου χρέη υπηρεσιακών τεχνικών θα έχουν οι Γερούλης, Διαμαντής και Μπαϊράμης, το Σίτι θα κληθεί να επιστρέψει στα τρίποντα, έχοντας και τη στήριξη του μεγαλομέτοχου και ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Άρη Παλτόγλου.

Ο πανίσχυρος επιχειρηματίας και διοικητικός ηγέτης των μπλε θα βρεθεί αύριο στη Νάξο για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, ελπίζοντας ότι η παρουσία του θα συνοδευτεί με νίκη.

Μετά το παιχνίδι ο κ. Παλτόγλου θα επιστρέψει αεροπορικώς στην πρωτεύουσα αφού από Δευτέρα καλείται να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλέφωνο του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει παρ' όλα αυτά, προέχει το ματς της Νάξου.

Κατηγορία FL/SL2

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares