Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 20:24

Πατάει Ρόδο σε λίγο η Σαντορίνη ( η αποστολή)

Με διπλή πτήση θα φτάσει σε λίγο στην Ρόδο η αποστολή της Σαντορίνης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο την ομώνυμη.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Παντίδος, ο τραυματίας Γιουκούδης, όπως και οι Ανδριόλας, Ελευθερίου, Πέτρου και Καραμποΐκης.

Η ΠΑΕ Σαντορίνης ανακοίνωσε την αποστολή που έχει ως εξής:

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League η Σαντορίνη αντιμετωπίζει τη Ρόδο, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/6/21) και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Η ομάδα μας αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι αεροπορικώς από τη Σαντορίνη με προορισμό την Αθήνα, από όπου θα μεταβεί στη Ρόδο με βραδινή πτήση. Πριν την αναχώρηση, όλα τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης COVID-19 με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο κ. Νίκος Παντέλης είναι οι κάτωθι: Παπαζαχαρίας, Κανούλας, Σκαθαρούδης, Ντούνης, Ερρίκος, Σιμιτσής, Μαλάι, Καράμπελας, Περογαμβράκης, Ιβανίδης, Πολύζος, Μπιρμπίλη, Ντινιωτάκης, Μπουντόπουλος, Κουρέλλας, Δερμιτζάκης, Μηνάς, Λάμπρου, Παπατζίκος και Κωστόπουλος, ενώ από πλευράς διοίκησης την αποστολή θα συνοδεύσουν οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης, Ρούσσος Κώστας και Φουστέρης Γιάννης.

Κατηγορία FL/SL2

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares