Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 17:25

ΣΟΚ στη Σαντορίνη: Αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις μέχρι την Τετάρτη.... Super League 2 τέλος

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής, την οποία καυτηριάζουμε με αρκετά δημοσιεύματα μας το τελευταίο διάστημα, έφερε τους ανθρώπους της ΠΑΕ Σαντορίνης στο απροχώρητο.

Με ανακοίνωση τους δίνουν περιθώριο μέχρι την Τετάρτη 28/7 για το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την υλοποίηση των υποσχέσεων του ίδιου του δημάρχου κ. Αντώνη Σιγάλα και των συγκυβερνώντων στον Δήμο Θήρας. 

Τα αίτημα είναι ένα... η υλοποίηση των υποσχέσεων, οι οποίες αν δεν τηρηθούν δυστυχώς η μεγαλύτερη επιτυχία του Σαντορινιού και κατ επέκταση Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου θα πάει στον «βρόντο».

Όλοι στο νησί της Σαντορίνης και όχι μόνο απεύχονται να έχουμε ένα τόσο άδοξο τέλος σε αυτή την προσπάθεια, αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, η ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και αυτό σίγουρα δεν ανήκει στον Βαγγέλη Φουστέρη και τους διοικούντες της ομάδας που έχουν «ματώσει» για να κρατήσουν το «λάβαρο» της ποδοσφαιρικής Σαντορίνης ψηλά.

Πλέον, η υπομονή εξαντλήθηκε για την διοίκηση της ομάδας, που έχει φτάσει μέχρι στην κορυφή, έχοντας το παράσημο ενός φερέγγυου σωματείου που έχει εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις του στο ακέραιο. Τώρα ή μάλλον εδώ και καιρό έχει έρθει η σειρά άλλων να πράξουν το ίδιο.

Η ανακοίνωση:

Μετά από μεγάλο προβληματισμό η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 28/07/2021 και ώρα 14:00 θα ανακοινώσει την απόφαση της για το αν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE 2.

Είναι η ώρα εμείς οι Σαντορινιοί να αποφασίσουμε αν θέλουμε να έχουμε μια ομάδα ψηλά και εκεί που της ανήκει ή θα αδιαφορήσουμε και θα επιστρέψει στην Γ´ εθνική ή στο Τοπικό Πρωτάθλημα, αφού τα λόγια και οι υποσχέσεις δεν μπορούν να καλύψουν την πραγματικότητα…..

Μετά από πολύ σκέψη βάζοντας όλες τις παραμέτρους στο τραπέζι, διαπιστώσαμε ότι η τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και οι παράγοντες της ομάδας , τελικά δεν έφθαναν για να μπορέσει η ομάδα μας να συνεχίσει στην SUPER LEAGUE 2.

Τεράστιο αγκάθι και μοιραίο όπως αποδεικνύεται αποτελεί το ΓΗΠΕΔΟ και γιατί το λέμε αυτό…. Απλά την χρονιά 2021–2022 που οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να δουν την ομάδα μας στην SUPER LEAGUE 2 εμείς δεν έχουμε γήπεδο , κάτι που το συζητάμε από τον Οκτώβριο 2020 ,ενώ η ανάγκη αυτή έχει παρουσιαστεί ήδη από το 2018…

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τι ωφέλη χάνει η ομάδα από οικονομικής φύσης, χωρίς να συζητάμε για το αγωνιστικό κομμάτι….

α) Θα πουλούσαμε το λιγότερο 500 εισιτήρια διαρκείας

β) Χάνουμε Χορηγούς που θα διαφημίζονταν στον χώρο του γηπέδου τουλάχιστον 30 με 40 πανό

γ) Χάνουμε Εισιτήρια σε 20 αγώνες, με τουλάχιστον 700 φίλαθλους μας που θα παρακολουθούσαν τα παιχνίδια της ομάδας μας. Όλα τα παραπάνω αν τα υπολογίσει κανείς καταλαβαίνει ότι το ποσό που χάνει η ομάδα είναι 300.000 ευρώ….

Σε όλα τα παραπάνω που η ομάδα χάνει.. επωμίζεται για την χρονιά 2021-2022 επιπλέον έξοδα διαμονής, μεταφοράς, διατροφής στην Νάξο ή στην Αθήνα σε περίπτωση που δεν μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στην Νάξο. Για διάστημα 10 μηνών, τα παραπάνω υπολογίζονται σε τουλάχιστον 120.000 ευρώ, χρήματα που αν υπήρχε το γήπεδο δεν θα βάραιναν τον προϋπολογισμό της ομάδας μας…

Και θα πει κάποιος «μα θα τα καλύψει ο Δήμος Θήρας τα χρήματα όπως το είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος»…. Δυστυχώς οι προθέσεις καλές, αλλά η ουσία είναι που έχει σημασία και το πότε θα γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση….

Γιατί όταν θα μπορεί ο Δήμος να υλοποιήσει την υπόσχεση του μάλλον θα είναι πολύ αργά για την επιβίωση της ομάδας…

Εμείς ως διοίκηση για ένα πράγμα είμαστε βέβαιοι: ότι σε όλες μας τις συναλλαγές είμαστε κύριοι και δεν χρωστάμε σε κανέναν κάτι που για εμάς είναι ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Βλέπουμε όμως ότι το Γηπεδικό θα τραβήξει σε βάθος χρόνου, το οικονομικό είναι αβέβαιο από πλευράς Δήμου, τη στιγμή ωστόσο που οι υποχρεώσεις μας είναι άμεσες και πραγματικές…

Οι παραπάνω λόγοι μπορούν να οδηγήσουν στην απόφαση η ομάδα ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2, μια απόφαση που αν ληφθεί, μας στεναχωρεί και μας πικραίνει γιατί η προσπάθεια όλων μας ήταν τεράστια και σε χρόνο και σε χρήμα που ξοδέψαμε για να δούμε την ομάδα μας ψηλά… Αλλά κάτι που 5 χρόνια το χτίσαμε με κόπο και χρήμα πολύ (ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ) δεν θέλουμε να το καταστρέψουμε…

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares